Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Kod Mosula na─Ĺena naredba koja pripadnicima ISIS-a zabranjuje da otvaraju vatru na ameri─Źke avione

Kod Mosula na─Ĺena naredba koja pripadnicima ISIS-a zabranjuje da otvaraju vatru na ameri─Źke avione

avion-lovac-sadGlasnogovornik ameri─Źke vojne sile na Bliskom Istoku – pukovnik John Dorian – priop─çio je da su avioni SAD-a i njihovih saveznika ubili jednog od “emira” Islamske dr┼żave – Abdalah Basita al-Irakija.

Naglasio je da je al-Iraki rukovodio “mre┼żom” Islamska Dr┼żave koja je djelovala protiv “ameri─Źkih, europskih i turskih ciljeva”. Jo┼í je precizirao da je eliminiran 12. studenog u sirijskom gradu Raka koji je pod kontrolom terorista.

Ovo zvu─Źi dobro za zapadnu javnost. Me─Ĺutim, pitanje je da li je to uop─çe to─Źno.

Jer, u Bahdidu, gradu koji se nalazi 32 kilometra jugoisto─Źno od Mosula, ira─Źka vojska je prona┼íla pisanu naredbu pripadnicima Islamske dr┼żave da ni pod kojim uvjetima ne ru┼íe avione ameri─Źke koalicije.

Kako prenose arapski elektroni─Źki mediji, naredbu je potpisao zapovjednik lokalnih terorista Abu Muavia.

Njegova naredba zabranjuje ru┼íenje bilo koje letjelice ameri─Źke koalicije i iz bilo koje vrste oru┼żja. ─îak neovisno od visine na kojoj budu letjele.

Naredba posebno upozorava: na zrakoplove i helikoptere Amerikanaca i njihovih saveznika ne smije se otvarati vatra ─Źak ni u slu─Źajeva njihovog prisilnog slijetanja.

Kakvi “neprijatelji”!

Amerikanci su im tobo┼że smrtni neprijatelji, tobo┼że ih bombardiraju i raketiraju!

Tobo┼że ih istjeruju iz Mosula i pritom ubijaju!

A ono: ne ubijajte ove ┼íto nas “ubijaju”!

Ovo je mogu─çe samo u ludnicama i u slu─Źajevima velikih namje┼ítaljki.

Amerikance su – da podsjetimo – ira─Źki poslanici otvoreno optu┼żivali da la┼żno bombardiraju objekte i polo┼żaje Islamske dr┼żave.

Odnosno: da im unaprijed javljaju – da se sklone, pa tu istresu bombe, a na kraju im (uz kori┼ítenje padobrana) bace hranu, oru┼żje, lijekove i streljivo.
 
(fakti.org)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,