Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MEDIJI POKRENULI MASOVNO ZATAŠKAVANJE: Hillary Clinton pala u nesvijest na službenoj ceremoniji za žrtve 11.rujna! (VIDEO)

MEDIJI POKRENULI MASOVNO ZATAŠKAVANJE: Hillary Clinton pala u nesvijest na službenoj ceremoniji za žrtve 11.rujna! (VIDEO)

hillary-kasaljFox News: Postalo joj je loše. Bio je to incident medicinskog karaktera

Po svemu sudeći, izgubila je svijest dok je išla prema svom službenom automobilu.

Kako je rekao jedan od očevidaca, članovi osiguranja su držali Hillary ispod ruku i pomogli joj da sjedne u automobil”.

Potpredsjednik udruge psihjatara Rusije – Dmitrij Kovpak – procjenjuje da je Clinton prethodnih godina preživjela ili moždani udar ili “kolaps krvnih žila”.

On smatra da bivša državna tajnica SAD možda ima i “organska oštećenja velikog mozga”

Kandidatkinja Demokratske partije za predsjednika SAD – Hillary Clinton – bila je prisiljena napustiti njujoršku zvaničnu ceremoniju odavanja počasti žrtvama terorističkih napada koji su se dogodili 11. rujna 2001. godine.

Telekanal Fox News je objavio da s to dogodilo zato što joj je “postalo loše”.

Objavio je da se na toj ceremoniji s Clintonovom dogodio “incident medicinskog karaktera” i ukazala, pozvavši se na svoje izvore:

“Po svemu sudeći, izgubila je svijest dok je išla prema svom službenom automobilu. Kako je rekao jedan od očevidaca, pripadnici osiguranja su držali Hillary ispod ruku i pomogli joj da sjedne u automobil.”

News Executive je prenio riječi očevica koji je rekao da se Clinton spotaknula o rubnik i da su joj u tom momentu “otkazale noge”.

CNN je objavio da je prije nego joj postalo loše uspjela govoriti na ceremoniji i da je, pored ostalog, rekla da ju je “zavjesa crnog dima iznad Manhattana podsjetila da postoji pakao”.

Izborni stožer Clintonove je sve pokušao minimizira i objasni na način koji nanosi najmanju štetu političkim ambicijama Clintonove:

“Za vrijeme ceremonije je osjetila da se pregrijala i zato je otišla u stan kod kćerke (Chelsea Clinton živi na Manhattanu). Sada se osjeća mnogo bolje “.

Američki mediji tvrde da je Clinton “kasnije (ne preciziraju: koliko kasnije) bez tuđe pomoći izašla iz kćerkine kuće”, da se “široko osmjehivala, mahnula rukom novinarima i doviknula: “Hvala, ovo je odličan dan, sa mnom je sve u redu”.

Odmah potom se slikala s djevojčicom koja joj je pritrčala. I dodala: “Osjećam se izvanredno”.

Ovo je (uključujući djevojčicu) dio napora koje i ona i njezin izborni stožer čine da bi neutralizirali učinke koje će “incident” ostavit na njenoj izbornoj kampanji i šansama da uđe u Bijelu kuću. Međutim, kandidatkinja demokrata zaista ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Ona je prošli utorak imala predizborni nastup u Clevelandu koji je – zbog kašlja – jedva uspjela započeti. Kad je došla do riječi, objavila je da dobije alergiju čim pomisli na Trumpa.

U kolovozu su se također događali “incidenti medicinskog karaktera”.

U jednom od svojih izbornih nastupa, Clinton je bila vidljivo “usporena”.
 

 
Za vrijeme razgovora s novinarima imala je pravi kratkotrajni napad, a potom su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako jedan od njezinih pomoćnika (krupan crnac) drži u ruci spremnu injekciju.

Njezin suparnik u predsjedničkoj utrci – republikanac Donald Trump – više puta je upozoravao da Clinton nema zdravstveno stanje koje je neophodno za šefa države.

Trump je već tražio od Clintonove objaviti svoju “povijest bolesti”.

Međutim, njezin osobni liječnik – Lisa Bardak – uporno tvrdi da je sa zdravljem Clintonove sve u redu.

Potpredsjednik udruge psihjatara Rusije – Dmitrij Kovpak – procjenjuje da je Clinton prethodnih godina preživjela ili moždani udar ili “kolaps krvnih žila”. On smatra da bivša državna tajnica SAD možda ima i “organsko oštećenja velikog mozga”.
 
(Fakti)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,