Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » De Niro i Meryl Streep vole Hillary Clinton, a tko voli Trumpa?

De Niro i Meryl Streep vole Hillary Clinton, a tko voli Trumpa?

hilary-trump-deniro-streepU Sjedinjenim Američkim Državama u punom jeku je predsjednička utrka. Nije nepoznato da su glavni kandidati Donald Trump, predstavnik republikanaca, i Hillary Clinton, predstavnica demokrata miljenici mnogih medijskih zvijezda

Međutim, vrlo je bitno i tko od poznatih ličnosti i televizijskih zvijezda koga podržava – Trampa ili Clintonovu.

Tko podržava Clintonovu?

Početkom kolovoza oskarovac Leonardo DiCaprio rekao je da će pomoći u prikupljanju sredstava za kampanju Hillary Clinton. Tim povodom DiCaprio će uskoro održati prijam u svojoj vili u Los Angelesu pod nazivom “Razgovor s Hillary”, a razgovor s predsjedničkom kandidatkinjom koštat će ni manje ni više nego 33.400 dolara.

Međutim, kako su američki mediji ranije javili da između DiCaprija i stožera Clintonove postoje izvjesna neslaganja, velika je vjerojatnost da će prijem organizirati američka pop zvijezda Justin Timberlake. Glumac te navode medija nije potvrdio, ali ni demantirao.

Podršku Clintonovoj pruža i poznata glumica Meryl Streep, koja je na kongresu demokrata tijekom vatrenog govora nabrojala nekoliko uspješnih žena, a među njima je spomenula i Sandru O’Connor, prvog suca vrhovnog suda.

“Te žene imaju nešto zajedničko – sposobnost da misle, veliko srce i gore od strasti za svojim poslom”, rekla je ona.

Veteran američke kinematografije Robert De Niro je također pozitivno govorio o Clintonovoj.

“Mislim da je u ovom trenutku Clinton stekla pravo da bude predsjednik i voditi državu. Sve je vrlo jednostavno “, rekao je De Niro.

Još jedan veteran, ali u glazbenoj industriji, Elton John također pokazuje svoju sklonost ka Clintonovoj. On je tijekom svog nastupa na jednoj radio stanici Clintonovoj posvetio pjesmu “Still Standing”.

Poznati američki redatelj Steven Spielberg ne sudjeluje u predizbornim aktivnostima kandidatkinje demokrata, ali ne krije svoju potporu. Prema navodima medija, Spielberg je u Fond Clintonove donirao milijun dolara.

A tko Trumpa?

Profesionalni boksač Mike Tyson vjeruje da bi sljedeći američki predsjednik trebao biti Donald Trump.

“Hajde da probamo nešto novo. Hajde da se Amerikom upravlja kao biznisom, gdje boja kože nije bitna. Hajde da isprobamo nekog tko može obaviti posao, nekog tko ga već obavlja”, rekao je Tyson u jednom intervjuu za američke medije.

Poznata country pjevačica Loretta Lynn smatra da Trump može mnogo toga napraviti na mjestu predsjednika SAD.

“Mislim da je on jedini koji može okrenuti taj list”, rekla je ona.

Američka televizijska zvijezda Lou Ferrigno (poznati Hulk) je tijekom intervjua izrazio divljenje prema Donald Trumpu.

“Sve najbolje mu želim. On je nevjerojatan čovjek. Neka posao završi do kraja”, izjavio je on.

Steven Baldwin, najmlađi od braće Baldwin, posebno cijeni Trumpovu iskrenost u javnim nastupima.

“Mislim da je fantastičan. Obožavam ga. Čini mi se da bi bio veliki predsjednik. On nije političar, pa mu zato nije bitno tko što misli. Javnosti neće dosaditi diskutirati o njemu. On jednostavno kaže ono što misli.”, kaže glumac.

Poznat po svom oštrom jeziku američki rock glazbenik Kid Rock rekao je da vjeruje Trumpu i da republikanski kandidat, u slučaju da bude izabran za predsjednika SAD, treba voditi državu kao veliku tvrtku koja će raditi i donositi prihode.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,