Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FRANCUSKA: VODENI PARK ─ćE ODR┼ŻATI ‘DAN BURKE’! NEMUSLIMANSKA ODJE─ćA ZA PLIVANJE – ZABRANJENA

FRANCUSKA: VODENI PARK ─ćE ODR┼ŻATI ‘DAN BURKE’! NEMUSLIMANSKA ODJE─ćA ZA PLIVANJE – ZABRANJENA

islamizacija-bazenIslamizacija Europe se ubrzava

Vodeni park u Francuskoj je najavio odr┼żavanje “Dana burke” u kojem je mu┼íkarcima i ┼żenama koje ne nose muslimansku pliva─çu odje─çu zabranjeno kori┼ítenje objekata.

Vodeni park “Speed Water Park” u blizini Marseillea, grada s muslimanskom populacijom od oko 25 posto, je oglasio da ─çe se “Dan burke” odr┼żati 10. rujna u subotu.

Posjetitelji vodenog parka, na ovaj dan ─çe se morati nositi jedan komad kupa─çeg kostima poznatog kao “burkinisi” ili “vodeni jilbabi” (na slici gore) koji pokrivaju cijelo tijelo, uklju─Źuju─çi i glavu.

Odgovaraju─çi na pritisak razjarenih stanovnika, du┼żnosnici Mjesnog odbora poku┼íavaju zabraniti plan vodenog parka, ali jedna od mogu─çnosti je samo “administrativno zatvaranje iz sigurnosnih razloga”.

─îlan Vije─ça Romain Amaro je rekao da je nemogu─çe da se taj doga─Ĺaj dopusti i da se odvija “u trenutnom kontekstu”.

Val├ęrie Boyer, izabrana du┼żnosnica za regiju, tako─Ĺer je izrazila ogor─Źenje u svezi ovog doga─Ĺaja.

Ova kontroverza je jo┼í jedan primjer kako Francuska postaje islamizirana ─Źak i kada zemlju stalno potresaju islamski teroristi─Źki napadi.

Plakat za navodni “Dan burke” u vodenom parku:

hibab-kupanjeBazeni su postali centar napetosti koja se pogoršava sa masivnim priljevom muslimanskih migranata koji prelaze u Europi u proteklih godinu dana.

Zabilje┼żeni su brojni izvje┼ítaji silovanja i seksualnih napada, uklju─Źuju─çi i ira─Źkog “izbjeglicu” koji je silovao 10-godi┼ínjeg dje─Źaka na bazenu u Austriji, a nije ni mislio puno o tome, govore─çi o svojem kriminalnom ─Źinu kao o “seksualnoj potrebi”.

Pro┼ílog mjeseca, izvijestio Breitbart, skupina mladih muslimanskih mu┼íkaraca su maltretirali ┼żene na bazenu u gradu Geldern, Njema─Źka, vi─Źu─çi “Allahu Akbar”, i prijete─çi da ─çe “istrijebiti” ┼żene zato ┼íto su “kurvice”.

Nedavno je tako─Ĺer otkriveno da se na bazenu kojeg financiraju porezni obveznci u gradu Luton, Velika Britanija, koji ima visok postotak muslimanskog stanovni┼ítva, provodi sustav mu┼íke spolne segregacije, doga─Ĺaj u kojem ─çe ┼żenama biti zabranjeno kori┼ítenje ve─çeg bazena.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

KLIMATSKE PROMJENE ILI METEOROLOŠKI TERORIZAM? Globalni klimatski izvještaj za 2015. otkrio šokantne podatke
Ujedinjeni Narodi planiraju provesti POREZ NA MESO sve 'dok ga nitko više neće jesti'

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,

reklama