Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FRANCUSKA: VODENI PARK ─ćE ODR┼ŻATI ‘DAN BURKE’! NEMUSLIMANSKA ODJE─ćA ZA PLIVANJE – ZABRANJENA

FRANCUSKA: VODENI PARK ─ćE ODR┼ŻATI ‘DAN BURKE’! NEMUSLIMANSKA ODJE─ćA ZA PLIVANJE – ZABRANJENA

islamizacija-bazenIslamizacija Europe se ubrzava

Vodeni park u Francuskoj je najavio odr┼żavanje “Dana burke” u kojem je mu┼íkarcima i ┼żenama koje ne nose muslimansku pliva─çu odje─çu zabranjeno kori┼ítenje objekata.

Vodeni park “Speed Water Park” u blizini Marseillea, grada s muslimanskom populacijom od oko 25 posto, je oglasio da ─çe se “Dan burke” odr┼żati 10. rujna u subotu.

Posjetitelji vodenog parka, na ovaj dan ─çe se morati nositi jedan komad kupa─çeg kostima poznatog kao “burkinisi” ili “vodeni jilbabi” (na slici gore) koji pokrivaju cijelo tijelo, uklju─Źuju─çi i glavu.

Odgovaraju─çi na pritisak razjarenih stanovnika, du┼żnosnici Mjesnog odbora poku┼íavaju zabraniti plan vodenog parka, ali jedna od mogu─çnosti je samo “administrativno zatvaranje iz sigurnosnih razloga”.

─îlan Vije─ça Romain Amaro je rekao da je nemogu─çe da se taj doga─Ĺaj dopusti i da se odvija “u trenutnom kontekstu”.

Val├ęrie Boyer, izabrana du┼żnosnica za regiju, tako─Ĺer je izrazila ogor─Źenje u svezi ovog doga─Ĺaja.

Ova kontroverza je jo┼í jedan primjer kako Francuska postaje islamizirana ─Źak i kada zemlju stalno potresaju islamski teroristi─Źki napadi.

Plakat za navodni “Dan burke” u vodenom parku:

hibab-kupanjeBazeni su postali centar napetosti koja se pogoršava sa masivnim priljevom muslimanskih migranata koji prelaze u Europi u proteklih godinu dana.

Zabilje┼żeni su brojni izvje┼ítaji silovanja i seksualnih napada, uklju─Źuju─çi i ira─Źkog “izbjeglicu” koji je silovao 10-godi┼ínjeg dje─Źaka na bazenu u Austriji, a nije ni mislio puno o tome, govore─çi o svojem kriminalnom ─Źinu kao o “seksualnoj potrebi”.

Pro┼ílog mjeseca, izvijestio Breitbart, skupina mladih muslimanskih mu┼íkaraca su maltretirali ┼żene na bazenu u gradu Geldern, Njema─Źka, vi─Źu─çi “Allahu Akbar”, i prijete─çi da ─çe “istrijebiti” ┼żene zato ┼íto su “kurvice”.

Nedavno je tako─Ĺer otkriveno da se na bazenu kojeg financiraju porezni obveznci u gradu Luton, Velika Britanija, koji ima visok postotak muslimanskog stanovni┼ítva, provodi sustav mu┼íke spolne segregacije, doga─Ĺaj u kojem ─çe ┼żenama biti zabranjeno kori┼ítenje ve─çeg bazena.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,