Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FRANCUSKA: VODENI PARK ĆE ODRŽATI ‘DAN BURKE’! NEMUSLIMANSKA ODJEĆA ZA PLIVANJE – ZABRANJENA

FRANCUSKA: VODENI PARK ĆE ODRŽATI ‘DAN BURKE’! NEMUSLIMANSKA ODJEĆA ZA PLIVANJE – ZABRANJENA

islamizacija-bazenIslamizacija Europe se ubrzava

Vodeni park u Francuskoj je najavio održavanje “Dana burke” u kojem je muškarcima i ženama koje ne nose muslimansku plivaću odjeću zabranjeno korištenje objekata.

Vodeni park “Speed Water Park” u blizini Marseillea, grada s muslimanskom populacijom od oko 25 posto, je oglasio da će se “Dan burke” održati 10. rujna u subotu.

Posjetitelji vodenog parka, na ovaj dan će se morati nositi jedan komad kupaćeg kostima poznatog kao “burkinisi” ili “vodeni jilbabi” (na slici gore) koji pokrivaju cijelo tijelo, uključujući i glavu.

Odgovarajući na pritisak razjarenih stanovnika, dužnosnici Mjesnog odbora pokušavaju zabraniti plan vodenog parka, ali jedna od mogućnosti je samo “administrativno zatvaranje iz sigurnosnih razloga”.

Član Vijeća Romain Amaro je rekao da je nemoguće da se taj događaj dopusti i da se odvija “u trenutnom kontekstu”.

Valérie Boyer, izabrana dužnosnica za regiju, također je izrazila ogorčenje u svezi ovog događaja.

Ova kontroverza je još jedan primjer kako Francuska postaje islamizirana čak i kada zemlju stalno potresaju islamski teroristički napadi.

Plakat za navodni “Dan burke” u vodenom parku:

hibab-kupanjeBazeni su postali centar napetosti koja se pogoršava sa masivnim priljevom muslimanskih migranata koji prelaze u Europi u proteklih godinu dana.

Zabilježeni su brojni izvještaji silovanja i seksualnih napada, uključujući i iračkog “izbjeglicu” koji je silovao 10-godišnjeg dječaka na bazenu u Austriji, a nije ni mislio puno o tome, govoreći o svojem kriminalnom činu kao o “seksualnoj potrebi”.

Prošlog mjeseca, izvijestio Breitbart, skupina mladih muslimanskih muškaraca su maltretirali žene na bazenu u gradu Geldern, Njemačka, vičući “Allahu Akbar”, i prijeteći da će “istrijebiti” žene zato što su “kurvice”.

Nedavno je također otkriveno da se na bazenu kojeg financiraju porezni obveznci u gradu Luton, Velika Britanija, koji ima visok postotak muslimanskog stanovništva, provodi sustav muške spolne segregacije, događaj u kojem će ženama biti zabranjeno korištenje većeg bazena.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,