Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Turski veleposlanik: I Hrvatska je kriva za organiziranje dr┼żavnog udara u Turskoj

Turski veleposlanik: I Hrvatska je kriva za organiziranje dr┼żavnog udara u Turskoj

turska-hrvatskaTurski veleposlanik u Hrvatkoj Ahmet Tuta je izrazio sumnje u teroristi─Źku organizaciju koja postoji u Hrvatkoj, a koja je podr┼żala vojni pu─Ź u Turskoj

“Znamo da postoji organizacija koja radi u Hrvatskoj i sva obavje┼ítajna izvje┼í─ça i informacije prenesene su hrvatskim vlastima na vrijeme”, smatra Tuta.

ÔÇťVrlo je jasno da su gulenisti, FETO teroristi─Źka organizacija, iza poku┼íaja vojnog udara. Ta organizacija ima nekoliko ogranaka, ne samo u vojsci, ve─ç i u pravosu─Ĺu, ali i u drugim tijelima administracijeÔÇŁ, izjavio je u Dnevniku Nove TV turski veleposlanik u Hrvatskoj Ahmet Tuta.

Na pitanje o tome postoje li u Hrvatskoj, Tuta je odgovorio:

ÔÇťZnamo da postoji FETO organizacija koja radi u Hrvatskoj i sva obavje┼ítajna izvje┼í─ça i informacije prenesene su hrvatskim vlastima na vrijemeÔÇŁ.

ÔÇťIma ┼íkola stranih jezika koja ovdje radi, osim toga, poku┼íavaju organizirati i neke druge aktivnosti, ali i hrvatske su vlasti vrlo oprezne i gledaju ┼íto rade. Nadam se da ─çe se ta suradnja hrvatskih i turskih vlasti nastavitiÔÇŁ, dodao je Tuta.

Video pogledajte OVDJE.
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,