Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » PROTOKOLI SIONSKIH MUDRACA: Proglašeni lažnim, a sve se ostvarilo!

PROTOKOLI SIONSKIH MUDRACA: Proglašeni lažnim, a sve se ostvarilo!

protokoliParlament će prikrivati, štititi i birati predsjednike, ali ćemo mu mi oduzeti pravo predlaganja zakona i njihovih izmjena, to ćemo pravo prepustiti odgovornom predsjedniku koji je lutka u našim rukama!

Ovi zastrašujući dokumenti, pod nazivom “Protokoli sionskih mudraca” pojavili su se u Rusiji prije više od 100 godina, točnije 1905. godine. Izazvali su veliku reakciju. Oni su danas aktualniji nego ikada jer sve ono što je u ovim dokumentima zapisano, danas se ostvarilo.

Sva manipulacija ljudima danas, zapisana pred minimalno sto godina danas je vidljiva i to je ono što ovim dokumentima daje iznimnu važnost u današnjim vremenima. Premda se u prošlosti u nekoliko navrata, pokušalo implicirati preko mainstreama kako su ovi dokumenti krivotvorina, svatko tko danas pročita novine i osvrne se oko sebe vidjet će da je u ovim dokumentima osvanula istina koju se pokušava zataškati.

Protokoli sionskih mudraca toliko su kontroverzni da je u doba komunizma, posjedovanje ovih dokumenta u Rusiji bilo kažnjivo čak i smrću. Justina Glinka, kćerka jednog ruskog generala, došla je u posjed ovih dokumenata za vrijeme svog boravka u Francuskoj. “Protokoli sionskih mudraca” je izvještaj s 24. sjednice koje su se 1897. godine održale u Baselu u vrijeme cionističkog kongresa. Na tim su sjednicama cionisti koji se nazivaju židovima, a to nisu, i masoni planirali uništenje Katoličke crkve i nacionalnih država, te stvaranje svjetske države pod cionističko-masonskom vlašću.

Bez obzira što su u njima židovi implicirani kao glavni nosioci ove zavjere, čini se da su ovi dokumenti djelo tajnog društva koje se zove iluminati ili Bratstvo Zmije. Zbog toga se ovaj dokument danas često naziva i – Iluminati Protokoli.

Židovski narod bio je i još uvijek jeste žrtva njihove manipulacije kao i svi ostali narodi svijeta.

Ideologije, liberalizam i socijalizam, trebale su biti sredstvo za podčinjavanje kršćanskih naroda i smanjenje utjecaja Crkve u društvu. Ako ove subverzivne metode ne bi uspjele, trebalo je organizirati sabotaže diljem Europe.

“Protokoli sionskih mudraca” pokazuju da cionisti i masoni namjerno i smišljeno remete i uništavaju nacionalne pokrete i države, s krajnjom težnjom da podjarme sve narode i zavladaju svijetom. Mi vam donosimo samo neke dijelove plana, koji su sada aktualni dok preporučujemo da pročitate cijeli dokument u pdf. formatu u nastavku jer širenje ovog dokumenta, širenje je svjesnosti, dok je svjesnost društva, jedini alat s kojime možemo srušiti ovaj monstruozni plan protiv Boga i čovjeka!

Obični ljudi u dokumentu nazivani su posprdno gojimi, a na više mjesta dokazuje se kako su gojimi slijepa masa kojom je izuzetno lako manipulirati u trenutku kada masi oduzmeš fudament, odnosno vjeru u Boga. Imajte u vidu da su ove riječi pisane prije sto godina i da su ih napisali cionisti koji žele zagospodariti planetom stvarajući Novi svjetski poredak!

Pogledajte pijane životinje, omamljene vinom, a pravo na njegovo neumjereno konzumiranje stekli su zajedno sa slobodom. Gojimski narodi omamljeni su alkoholnim napitcima, a njihova je mladež otupila od klasičnog nauka i preranog razvrata na što ih je potaknula naša agentura – domaći učitelji, lakeji, guvernante – u bogatim kućama pomoćnici i ostali, a naše žene – na mjestima gdje su se gojimi zabavljali. Potonjima ću pribrojiti i takozvane “animir-dame”, njihove dragovoljne privrženice u razvratu.

Još u davno doba mi smo bili prvi koji su narodu uzvikivali: “Sloboda, jednakost, bratstvo!” Riječi koje su potom često ponavljali kao nesvjesne papige, koje posvuda nasjedoše na taj mamac na temelju kojeg oni lišiše svijet blagostanja, stvarne slobode osobnosti koja je do tada bila zaštićena od pritiska svjetine.

Tobožnji pametni i inteligentni gojimi nisu mogli shvatiti koliko su te riječi u sebi proturječne i izgovarajući ih ne vide da u prirodi nema jednakosti, da ne može biti ni slobode, da je sama priroda utemeljila neravnopravnost umova, karaktera i sposobnosti, a podložnost njezinim zakonima nisu shvatili da je svjetina slijepac, da su vođe svjetine samo vikači iz te sredine izabrani, ali su u politici jednako slijepi kao i svjetina, jer ne shvaćaju da upućen čovjek, premda bio i glup, može upravljati, a neupućen, premda bio i genij, u politici ništa neće razumjeti.

“Sloboda. Jednakost. Bratstvo.” – pridobivalo je u naše redove, preko naših agenata cijele legije, koje su oduševljeno nosile naše barjake. Međutim, te su riječi bile crvi koji su izjedali blagostanje gojima, uništavajući posvuda mir, spokojstvo i solidarnost, rušeći sve temelje njihovih država. Vidjet ćete poslije da je to pridonijelo našoj pobjedi: to nam je omogućilo, između ostalog, prigrabiti najvažniji adut u svoje ruke – uništenje privilegija, drugim riječima uništenje same biti gojimske aristokracije, koja je bila jedina zaštita naroda i zemalja od nas.

Administratori, koje mi izaberemo iz naroda ovisno o njihovim ropskim sklonostima, neće biti osobe pripremljene za upravljanje, pa će veoma brzo i lako ostati samo igračke u igri koja je u rukama naših znanstvenika i genijalnih savjetnika, stručnjaka, koji su od djetinjstva odgajani za upravljanje poslovima cijeloga svijeta. Kao što vam je već poznato, ti naši stručnjaci su crpili podatke iz naših političkih planova, iz iskustva povijesti, a i iz provjera i promatranja svakoga pojedinačnoga povijesnoga stanja.

Gojimi se ne vode nepristranim povijesnim promatranjima nego rutinom teoretiziranja bez kritičkog suda prema dosadašnjim rezultatima. Prema tomu, od njih ne trebamo okretati glavu, neka se oni zasad vesele i žive od uspomena i u nadi za daljnje preživljavanje zabavljajući se.

Neka im bude i nadalje glavna uloga prihvatiti ono što smo im mi sugerirali prema zakonima znanosti. U tomu pravcu mi potičemo preko sustava priopćavanja njihovo slijepo vjerovanje u to. Intelektualci gojima ponosit će se svojim znanjem, ne provjeravajući ga logično, provodit će u djelo sva znanstvena postignuća i spoznaje koje su im naši agenti vještom kombinatorikom podastrijeli, a sve sa ciljem preodgajanja i obrazovanja u smjeru koji nama odgovara.

Ne mislite da su naše tvrdnje isprazne i neutemeljene: obratite pozornost na uspjeh darvinizma, marksizma, ničeizma, teorija koje smo sve tako zgodno podastrijeli.. Sve je odigralo veoma dobru ulogu u razaranju pravaca umova gojima, a za nas je taj učinak važan.

U rukama suvremenih država velika je moć koja pokreće misli naroda, a to je – tisak. Uloga tiska je, tobože, da iznosi prijeko potrebne zahtjeve, da prenosi žalbe naroda, da izrazi ili stvara nezadovoljstvo. U tisku se utjelovljuje pobjeda slobode govora. Ali, države se nisu znale koristiti tom moći, tako da je sva ta moć danas u našim rukama. Preko nje utječemo, skrivajući se i dalje u sjeni i zaklonu, a zahvaljujući toj moći smo u naše ruke prikupili sve zlato, iako smo ga katkad morali uzimati iz potoka krvi i suza.

Narodi su bijedom prikovani uz teški rad, gore nego kada su bili robovi i kmetovi. Od onoga su se ovako ili onako uspijevali osloboditi, s njime se obračunati, ali se od nevolje ne mogu obraniti. Uspjeli smo u ustav unijeti takvo uređenje i prava za svjetinu, koja su samo fiktivna.

Sva ta takozvana “prava naroda” mogu postojati samo kao ideja, a u stvarnosti su neostvariva. Proleter-težak, poguren kao luk nad svojim teškim radom, prignječen svojom sudbinom, ima od toga što su neki brbljavci objavili pravo pričanja, novinari pravo pisanja svakakvih gluposti u usporedbi s ozbiljnim stvarima, kad stvarni proletarijat od toga nema nikakve koristi, osim onih mrvica koje mu mi dobacujemo s našeg stola, kao nekakvu naknadu za njihove glasačke listiće u korist naših pouzdanika i naših agenata.

Republikanska prava za siromaha samo su gorka ironija, jer prijeka potrebamu ne dopušta da se služi njima, a uz to mu oduzima mogućnost stalne i sigurne zarade, stavljajući ga u stalnu ovisnost o štrajku poslodavaca.

Sam narod, doduše pod našim vodstvom, uništio je aristokraciju koja je u biti bila njegova prirodna zaštita i hraniteljica, sve radi osobne koristi pojedinaca, što je neodvojivo od općenarodnog blagostanja. Ali sada, uništenjem aristokracije, on je pao pod jaram lihvara obogaćenih probisvjeta i varalica, koji su se okomili na radnika kao nemilosrdna mora.

Mi ćemo se pojaviti kao tobožnji spasitelji radnika od toga jarma, kada im se kaže da stupe u naše redove, u vojsku – socijalista, anarhista, komunista, kojima mi uvijek dajemopotporu tobože radi bratstva, opće ljudske solidarnosti našega socijalnog masonstva. Aristokracija, koja se u pravilu koristi radničkim mukama nastojala je da radnici budu siti, zdravi i snažni.

Pa i sloboda bi mogla biti neškodljiva i opstati u svakodnevnomu državnom životu, bez posljedica za blagostanje naroda ako bi se ona temeljila na načelima vjere u Boga, na bratstvu čovječanstva, bez pomisli o jednakosti kojoj proturječe sami prirodni zakoni koji su stvorili potinjenost.

Kod takve vjere narod bi bio pod starateljstvom župa i išao bi ponizno i krotko pod ruku sa svojim duhovnim pastirom, pokoravajući se Božjem rasporedu na Zemlji. Eto, zbog čega moramo potkopati vjeru i iz razmišljanja gojima iščupati načelo Božanstva i duha i sve to zamijeniti s aritmetičkim računicama i materijalnim potrebama.

Masonska načela

U primjeni naših načela obratite pozornost na karakter naroda u čijem se okruženju nalazite i radite. Njihovu opću podjednaku primjenu se ne može provoditi i biti uspješan prije nego mi preodgojimo narod. Ali, kročeći oprezno u njihovoj primjeni uvidjet ćete da neće proći ni desetak godina da se i najtvrdokorniji karakteri ne promijene, a mi ćemo novi narod pribrojiti već pokorenima.

Riječi liberalne, u biti naše masonske parole: “Sloboda, jednakost, bratstvo” koje ćemo, kada zauzmemo carsko prijestolje zamijeniti riječima ideje: “pravo na slobodu, dug jednakosti i ideal bratstva” – opet ćemo mi to dati u javnost i uhvatiti jarca za rogove…De facto mi smo već izbrisali svaku drugu upravu osim naše, iako je de jure, još dosta takvih. Danas, ako neka država uloži kakav prosvjed protiv nas, to je samo radi forme i po našemu scenariju i rasporedu.

U stvarnosti za nas nema više prepreka. Naša Nadvlada se nalazi u krajnje legalnim uvjetima, koje obično nazivamo energičnom ili jakom riječju – diktatura. Ja mogu, čiste savjesti reći, da smo u sadašnjem trenutku mi zakonodavci, mi vodimo rasprave i sudimo, kažnjavamo i dajemo pomilovanja, mi kao zapovjednik svih naših jedinica sjedimo na predvodničkom konju.

Mi upravljamo snažnom voljom, jer su nam sada u rukama ostaci nekad moćne stranke, koju smo pokorili. U našim je rukama i neobuzdano častohleplje, vrela požuda i pohlepa, nemilosrdne osvete i pakosna mržnja.

Mi provodimo teror koji je sve zahvatio. U našoj su službi ljudi svih razmišljanja, doktrina, obnovitelji monarhije, demagozi, socijalisti, komunisti i utopisti svih vrsta. Sve smo ih upregli u posao: svatko od njih na svoj način nagriza posljednje ostatke vlasti gojima i nastoji srušiti dosadašnji poredak.

Ova aktivnost je izmučila sve države i one zapomažu za mirom i spremne su gotovo sve za njega žrtvovati; Ali mi im nećemo dati mira sve dok ne priznaju našu međunarodnu Nadvladu otvoreno i pokorno.

Na taj način ćemo slomiti značenje gojimske obitelji i njezinu odgojnu moć, nakon što ih naviknemo na svijest o samobitnosti, isključit ćemo odvajanje individualnih umova, kojima svjetina kojom mi upravljamo neće dati priliku da se istaknu, čak ni da se izjasne, jer je svjetina navikla slušati samo nas koji je plaćamo za pozornost i poslušnost. Na taj način ćemo izgraditi takvu slijepu moć koja se nikamo neće moći maknuti bez vodstva naših agenata koje smo mi postavili kao njihove vođe. U tome je bio temelj mine koju smo podmetnuli gojiskomu narodu ili točnije gojimskim narodima.

O predsjedniku

U skoroj budućnosti ćemo izgraditi odgovornost predsjednikovu. Tada se više nećemo ustručavati provoditi ono zbog čega će odgovarati te bezlične kreature. Glede nas, ako se prorijede redovi onih koji teže za vlašću doći će do pomutnje zbog toga što se neće lako naći pogodnog predsjednika, do pomutnje koja će konačno dezorganizirati zemlju…

Da bismo naš plan proveli i dosegnuli željeni rezultat namještat ćemo izbor onih kandidata u čijoj prošlosti ima neotkrivenih crnih mrlja, bilo koja “panama” – pa će oni biti zbog toga vjerni izvršitelji naših naredaba, sve iz straha da se ne otkrije ono bitno što je svojstveno svakomu čovjeku koji je došao na vlast, da težnja održi svoje privilegije, prioritet i ugled, sve što je vezano uz titulu predsjednika.

Parlament će prikrivati, štititi i birati predsjednike, ali ćemo mu mi oduzeti pravo predlaganja zakona i njihovih izmjena, to ćemo pravo prepustiti odgovornom predsjedniku koji je lutka u našim rukama. Tada će vlast predsjednikova postati meta svih mogućih napada, a mi ćemo mu davati zaštitu u pravu obraćanja narodu i traženju podrške njegovim odlukama, bez njegovih predstavnika – obraćanje onoj većini iz svjetine. (Ovo su samo mali djelovi njihova plana), a ostalo? Ma samo se osvrnite oko sebe!
 
(dnevno.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,