Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » SAUDIJSKA ARABIJA IZDALA FETVU O ZABRANI POKEMONA GO JER PROMOVIRA SIMBOLE ‘DEVIJANTNE’ RELIGIJE I MASONSKIH ORGANIZACIJA

SAUDIJSKA ARABIJA IZDALA FETVU O ZABRANI POKEMONA GO JER PROMOVIRA SIMBOLE ‘DEVIJANTNE’ RELIGIJE I MASONSKIH ORGANIZACIJA

pokemon-arabijaLikovi koji se pojavljuju u Pokemonu se temelje na teoriji evolucije Charles Darwina

Vrhovni klerik crkvenog tijela Saudijske Arabije je zabranio Pokemon GO jer kako on ka┼że – jer je previ┼íe sli─Źan kockanju i da se likovi temelje na Darwinovoj teoriji evolucije.

On je tako─Ĺer rekao da igra prikazuje simbole “devijantne” religije i organizacija, kao ┼íto su… ‘Me─Ĺunarodni cionizam’ i Izrael, kr┼í─çanske kri┼żeve, masonstvo, i simbole iz japanske Shinto religije.

Unato─Ź tome ┼íto Pokemon GO jo┼í nije slu┼żbeno dostupan u ultra-konzervativnoj Saudijskoj Arabiji, mnogi su ga preuzeli (downloadirali) ilegalno i pridru┼żili su se globalnom bijesnom lovu za virtualna d┼żepna ─Źudovi┼íta.

Kraljevski odbor za znanstvena istra┼żivanja i Ifta, su objavili u svom najnovijem priop─çenju na svojoj internetskoj stranici da je objavljen edikt o ovoj igri jo┼í 2001. godine nakon ┼íto su ‘zaprimili mnoga pitanja’ o tome od javnosti.

15-godi┼ínja fetva je zabranila ovu igru jer previ┼íe vu─Źe na kockanje i odba─Źena je od strane islama.

Tako─Ĺer se ka┼że da ve─çina karata u igri nosi simbole “devijantne” religije i tajnih masonskih organizacija.

Da podsjetimo, predsjednik Rusije je tako─Ĺer nedavno zabranio Pokemon GO u svojoj zemlji zbog povezanosti sa CIA-om, ┼íto je odu┼íevilo veliku ve─çinu europskog stanovni┼ítva.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

VIDEO KOJI DOKAZUJE DA SU POLITI─îARI MARIONETE: Nakon ovog, ne─çete politi─Źare gledati istim o─Źima kao i prije...
Francuske vlasti naru─Źile uni┼ítavanje snimaka nadzornih kamera masakra u Nici

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,

reklama