Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » SAUDIJSKA ARABIJA IZDALA FETVU O ZABRANI POKEMONA GO JER PROMOVIRA SIMBOLE ‘DEVIJANTNE’ RELIGIJE I MASONSKIH ORGANIZACIJA

SAUDIJSKA ARABIJA IZDALA FETVU O ZABRANI POKEMONA GO JER PROMOVIRA SIMBOLE ‘DEVIJANTNE’ RELIGIJE I MASONSKIH ORGANIZACIJA

pokemon-arabijaLikovi koji se pojavljuju u Pokemonu se temelje na teoriji evolucije Charles Darwina

Vrhovni klerik crkvenog tijela Saudijske Arabije je zabranio Pokemon GO jer kako on kaže – jer je previše sličan kockanju i da se likovi temelje na Darwinovoj teoriji evolucije.

On je također rekao da igra prikazuje simbole “devijantne” religije i organizacija, kao što su… ‘Međunarodni cionizam’ i Izrael, kršćanske križeve, masonstvo, i simbole iz japanske Shinto religije.

Unatoč tome što Pokemon GO još nije službeno dostupan u ultra-konzervativnoj Saudijskoj Arabiji, mnogi su ga preuzeli (downloadirali) ilegalno i pridružili su se globalnom bijesnom lovu za virtualna džepna čudovišta.

Kraljevski odbor za znanstvena istraživanja i Ifta, su objavili u svom najnovijem priopćenju na svojoj internetskoj stranici da je objavljen edikt o ovoj igri još 2001. godine nakon što su ‘zaprimili mnoga pitanja’ o tome od javnosti.

15-godišnja fetva je zabranila ovu igru jer previše vuče na kockanje i odbačena je od strane islama.

Također se kaže da većina karata u igri nosi simbole “devijantne” religije i tajnih masonskih organizacija.

Da podsjetimo, predsjednik Rusije je također nedavno zabranio Pokemon GO u svojoj zemlji zbog povezanosti sa CIA-om, što je oduševilo veliku većinu europskog stanovništva.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,