Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA PRETVORENA U SOMALIJU: Usred Stockholma migranti brutalno pretukli ekipu australske TV, policija odbacila prijavu! (VIDEO)

ŠVEDSKA PRETVORENA U SOMALIJU: Usred Stockholma migranti brutalno pretukli ekipu australske TV, policija odbacila prijavu! (VIDEO)

svedska-imigranti-napadEkipa australske Channel nine TV koju je vodila poznata reporterka Liz Hayes je gađana raznim predmetima i izudarana, a kamermanu noga pregažena automobilom, u četvrti Stockholma poznatoj kao ‘Mali Mogadish’

To je inače jedna od 55 “no-go” zona u Švedskoj: sloboda kretanja je očito prošlost, bar za domicilno stanovništvo.

Stvar će mediji odignorirati, jer ako poput Liz koristite riječ “no-go zone” na nacionalnim vijestima platit ćete cijenu svoje političke nekorektnosti. U liberalnom paralelnom svemiru je sve lijepo, to je carstvo u kojem caruje drugarstvo i svi se raduju.

U stvarnosti, Rinkeby je četvrt u kojoj su pucnjave svakodnevica, a česta su i propucavanja primjerice kola hitne pomoći kad dođu po nekog u tu četvrt, o čemu smo već pisali. Trenutno je u Švedskoj službeno proglašeno ukupno 55 “no go” zona, u koje policija mora pratiti ambulantna kola kako bi spriječila napade na medicinsko osoblje.

Ipak, australska TV je prikazala taj šokantni video. Reportažu su snimali uz nadzor policije, ali čim je ona otišla, dok se ekipa spremala za odlazak, prišla im je grupa mladih imigranata i napala ih.

Kako je to izgledalo možete ukratko vidjeti na gornjem videu, a cijeli 15-minutni prilog u kom možete vidjeti lijepe snimke Stockholma u plamenu tijekom nereda koje su izazvali imigranti, na donjem, što svakako preporučujem. Od svih ljudi na ulici, jedino je invalid u kolicima imao hrabrosti napasti najnasilnijeg imigranta i pregazio ga njima!

Ekipa Channel Nine, i urednica Liz Hayes, doputovali su u Švedsku kako bi istražili kakve je efekte priljev velikog broja migranata imao na švedsko društvo. Kad su ušli u četvrt migranata u švedskoj prijestolnici, Rinkeby, vrlo su brzo otkrili neke od tih efekata – u vidu šake u glavu.

Napad se desio prošlog mjeseca, a švedska policija je u međuvremenu odbacila sve optužbe, unatoč tome što je na videu jasno ostalo zabilježeno bacanje predmeta na TV ekipu i udaranje istih šakom.

“Pozvali smo policiju na mjesto događaja. Kamerman i producent “60 minuta” su lakše ozlijeđeni ali snimanje se nastavilo uz policijsku zaštitu. Ekipa se vratila u hotel i svi su u redu”, rekao je glasnogovornik Channela9 nakon incidenta.

Glasnogovornik policije Stockholma, Lars Byström, potvrdio je da se napad dogodio (kao da nešto snimljeno kamerom treba potvrditi), i da je TV ekipa podnijela prijavu, “ali samo za jedan specifični incident”.

“Rečeno nam je da je tamo TV ekipa i da su tamo bili neki mladići koji su bili u automobilu i da je bilo neke prepirke između njih i ekipe i da je onda vozač prešao automobilom preko noge kamermana”. No, kasnije je rekao da je policija odlučila “zatvoriti slučaj” jer su neki “vrlo iskusni policijski časnici” odlučili da trebaju “usmjeriti resurse” drugdje.

Vjerojatno na praćenje protivnika imigracije, a možda i onog invalida u kolicima koji je ničim izazvan nasrnuo na somalijsku nejač: ima sreće ako je u Švedskoj izbjegao optužbi za rasistički napad iz mržnje. Neke novine, poput Sydney Morning Heralda, su pokušale opravdati napad i diskreditirati Channel Nine time što je vodič kroz četvrt ekipi bio čovjek koji inače piše za website koji ima linkove na švedsku Demokratsku stranku!

Ta suluda konstrukcija pretpostavlja da je valjda netko od pretežno nepismenih Somalijaca u kvartu prepoznao blogera koji nije pretjerano sklon imigrantima, inače uglavnom anonimnog. Da stvar bude s još više ironije, “60 minutes” je u osnovi ljevičarska emisija, kao i politički korektni Channel nine, s puno simpatija za jadne migrante. Na granici ljevičarske propagande i novinarstva.

Tako su za napad opet okrivljeni zli bijeli desničari, jer da njih nema ovo se ne bi dogodilo. Je li to krivično djelo, i smije li se po njima sred ulice premlatiti nekog tko piše za legitiman medij koji eventualno, možda, podržava treću po veličini stranku u državi, uskoro vjerojatno drugu? Ili još gore ljude koji s njim nemaju zapravo ništa? To su razmišljanja današnjih europskih liberala: oni kažu da su Somalijci plahi, pa ih ne treba izazivati. U biti, zapravo smatraju da su životinje, iako se zalažu za ravnopravnost.
 

 
Radi se o Janu Sjunnessonu koji piše za Avpixlat, koji inače optužuje druge švedske medije da izbjegavaju svaku javnu debatu o problemima imigracije i problemu pristupaju posve dogmatski.

“Kategorički odbacujemo svaku sugestiju da smo surađivali s tom organizacijom (Avpixlat), mi smo ih samo intervjuirali kako bismo dobili njihovu stranu priče”, rekao je glasnogovornik “Channel Nine news” za Sydney Morning Herald, demantiravši da ih je on pratio u Mali Mogadiš.

Čitavu stvar je zaključila Liz konstatacijom da je “Švedska postala žrtvom vlastite humanosti”.

P.S Dodajmo ovom da NITI JEDAN švedski mainstream medij o ovom nije izvijestio. Javio mi se među ostalim naš dugogodišnji iseljenik iz Švedske koji je za ovaj slučaj prvi put čuo – ovdje.
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

OPASNA NOVA VIDEOTEHNOLOGIJA koja bi mogla postati prijetnja cijelom svijetu i donijeti još više ratova
BOMBAŠKI NAPAD U BRUXELLESU: Čuli su se pucnjevi i arapski uzvici prije masakra

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,

reklama