Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DEČKI S BALKANA: Oboren Guinnessov rekord u gledanju televizije

DEČKI S BALKANA: Oboren Guinnessov rekord u gledanju televizije

djeca-gledanje-tvSkupina mladih ljudi od 19 do 24 godine postavila je svjetski rekord nakon gledanja televizije skoro četiri dana bez prestanka

Živan Pajkanović (23) i Nadin Pauser (20) iz Beča, Johanes Spilka (19) iz Donje Austrije i Markus Valdl (24) i Dominik Zeler (24) iz Gornje Austrije ušli su u Guinnessovu knjigu rekorda knjigu za “najduže gledanje televizije”.

Prethodni rekord je bio 91 sat, koji je dostiglo šest sudionika iz Toronta, od 8. prosinca do 12. prosinca 2014. godine.

Nedavni maraton, tijekom kojeg su sudionici gledali različite programe od Lige prvaka do serije “Kuća od karata”, održan je u Beču.

Prema riječima organizatora, svakom sudioniku omogućeno da ide na petominutnu stanku nakon svakog sata gledanja televizije.

“Pred kraj su imali velikih problema”, rekao je jedan od organizatora skupa, Moric Arnold, iz “LG Electronics”.

Sudionici su koristili pauze i kratka drijemanja. Organizatori su pripremili kavu i energetske napitke i osigurali mladim sudionicima sobni bicikl i hladan tuš.
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

DEDOLARIZACIJA: Deklasificirani e-mailovi razotkrili zašto je NATO ubio Gadafija... da bi zaustavio stvaranje nove libijske valute u zlatu
Za 100 godina nestat će devet država. Pročitajte koje su to države

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,

reklama