Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENA TAJNA: Amerikanci i Ujedinjeni narodi rušili cijene nafte pomoću 303 milijuna barela nepostojeće nafte!?

RAZOTKRIVENA TAJNA: Amerikanci i Ujedinjeni narodi rušili cijene nafte pomoću 303 milijuna barela nepostojeće nafte!?

un-nafta-amerikaU SVE JE UVUČENA I AGENCIJA UJEDINJENIH NARODA KOJA JE DNEVNU PROIZVODNJU ‘NAPUHAVALA’ ZA PO 830.000 BARELA

Izgleda da su Amerikanci i njihovi saveznici-zavjerenici obarali svjetske cijene nafte i uz pomoć – nepostojeće nafte!

Kako piše The Wall Street Journal, Međunarodna energetska agencija, koja funkcionira pod okriljem Ujedinjenih naroda, “sakrivala” je po 830.000 barela nafte dnevno, odnosno – 303 milijuna barela nafte na godišnjoj razini.

Da li namjerno i unutar šireg plana, mogla bi pokazati samo istraga, a zasad je još nitko nije pokrenuo.

Kako je do tako nečega moglo doći?

Ta agencija je u svom posljednjem izvještaju (za 2015-tu godinu) objavila da se u svijetu te godine dnevno dobivalo po 700.000 barela nafte. Odnosno: da je (od toga) – 770 barela dnevno išlo u skladišta nafte, a još 300.000 barela se nalazilo u tankerima ili na putu prema benzinskim pumpama.

Berzanski analitičari ne znaju kuda je nestalo spomenutih 830.000 barela dnevno. Neki su skloni tvrditi: da te nafte nikada nije ni bilo! A ako je to točno: onda se otvara i pitanje tko je u toj zavjeri (radi rušenja cijena) sve sudjelovao?

Sve ovo znači da je netko namjerno, manipulirajući statistikom, napuhavao dnevnu proizvodnju – kako bi utjecao na pad cijena.

Posljednji puta su slične količine nafte nestajale 1981. godine. Tada je Kongres SAD proveo istragu čiji rezultati su bili zataškani.

Ovoga puta najvjerojatnije ni istrage neće biti. Ali, ako je statistika bila naštimavana da bi Amerikanci mogli oboriti cijene nafte – onda će vrlo brzo doći do “povratnog valova”. Odnosno: do toga će cijene ubrzo krenuti prema gore.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

DAVID ICKE: 'Imamo samo tri godine za spas čovječanstva'
Svi imamo rak samo se kod nekih razvije, a kod nekih ne!

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,

reklama