Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » TRUMP UZVRAĆA UDARAC: Objavio video na kojem Hillary Clinton laje, a Putin joj se – slatko smije! (VIDEO)

TRUMP UZVRAĆA UDARAC: Objavio video na kojem Hillary Clinton laje, a Putin joj se – slatko smije! (VIDEO)

putin-medvedevVladajuća američka elita, uključujući i vrhušku njegove Republikanske stranke, već danima “šamara” Donald Trumpa koji unatoč tome i dalje uvjerljivo vodi među stanačkim pretendentima na Bijelu kuću

Međutim, milijarder pokazuje – ne samo u izbornoj kampanji – da umije da vraća udarce.

Trump je upravo na svoj Instagram postavio video u kojem suprotstavlja predsjednika Rusije Vladimira Putina i svog glavnog izbornog konkurenta – demokratkinju Hillary Clinton. U tom videu: Hillary Clinton laje, a Putin se tome smije.

Video završava Trampovim riječima: “Da li je ovo ono što želite vidjeti u ulozi predsjednika?”

Video sadrži i riječi: “U momentu kada se moramo suočavati s oponentima”, a za njima slijede kadrovi na kojima Putin obara protivnika na džudo-tatamiju. Odmah potom slijedi poznati kadar maskiranog pripadnika Islamske države.

Slijede riječi “Demokrati imaju idealan odgovor” a za njima insert poznatog predizbornog nastupa Clintonove s mikrofonom u ruci koji je ona završila oponašajući pseće lajanje.

Da ponovimo: slijeceći kadrovi su – Putin koji se slatko smije …

Trump je ruskog lidera na ovaj način još više uvukao u američku predsjedničku kampanju.

Neki američki politički komentatori procjenjivali su – i prije pojave ovog njegovog videa – da je Putin “glavni akter kampanje”.

Njime su se, gotovo opsesivno bavili senatori-republikanci Ted Cruz i Marco Rubio.

Sam Trump je više puta do sada rekao da bi lako našao zajednički jezik s Putinom i da je on “mnogo jači lider od Barack Obame”.
 

 
(fakti.org/uredio:NSP)

Protiv Trampa se počinje okretati i moćni židovski lobi u Americi
KRATOM - NAJBOLJI Prirodni lijek protiv kroničnih bolova i depresije od kojeg ne možete postati ovisni, a ostavlja farmaceute bez posla

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , ,

reklama