Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Protiv Trampa se počinje okretati i moćni židovski lobi u Americi

Protiv Trampa se počinje okretati i moćni židovski lobi u Americi

trump-zidoviDESETINE RABINA NAJAVILE DA ĆE BOJKOTIRATI NJEGOV GOVOR NA AMERIČKO – IZRAELSKOM KOMITETU

Desetine židovskih svećenika bojkotirat zakazano obraćanje kandidata republikanske stranke za predsjedničku nominaciju Donalda Trumpa proizraelskoj lobističkoj grupi.

Rabini prosvjeduju zbog, kako se navodi, zapaljive retorike republikanskog kandidata.

Oni planiraju podjele stotine flajera posjetiteljima godišnjeg sastanka Odbora za američko-izraelska javna pitanja (AIPAC) i da ih pozovu na bojkot Trampovog govora ili da tiho izađu iz prostorije kada republikanac počne govoriti.

“Protivimo se ružnoći koja je ispunila kampanju za predsjedničke nominacije. Trump je pridonio tome komentarima o muslimanima i Meksikancima, kao i nasiljem na predizbornim skupovima”, izjavio je rabin David Paskin, jedan od organizatora prosvjeda.

Favorit za predsjedničku nominaciju Republikanske stranke doveo je pojedine židovske dužnosnike u nelagodnu situaciju svojim, kako se navodi, zapaljivim komentarima i nerazumijevanjem situacije na Bliskom istoku.

Bivši dužnosnik liberalnog Pokreta za reforme, rabin Erik Jofi, vjeruje da bi bojkot govora značio da se “američki Židovi počinju buditi”.

Glasnogovornik republikanskog kandidata za predsjedničku nominaciju nije želio komentirati navode o bojkotu.

Predstavnici AIPAC pozvali su sve demokratske i republikanske kandidate za osvajanje predsjedničke nominacije održati govore na konferenciji. Svoje sudjelovanje su potvrdili Hillary Clinton, Ted Cruise i John Keisic.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Sud kompaniji “Johnson & Johnson” naredio isplatu odštete od 72 miliona dolara obitelji žene preminule od raka! Tisuće tužbi još na čekanju
TRUMP UZVRAĆA UDARAC: Objavio video na kojem Hillary Clinton laje, a Putin joj se - slatko smije! (VIDEO)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,

reklama