Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » VODEĆI AKTIVIST SKUPINE ‘BLACK LIVES MATTERS’ NAJAVIO REVOLUCIJU: ‘MI ĆEMO IZAZVATI NEREDE PO ČITAVOJ AMERICI AKO TRUMP POBJEDI!’

VODEĆI AKTIVIST SKUPINE ‘BLACK LIVES MATTERS’ NAJAVIO REVOLUCIJU: ‘MI ĆEMO IZAZVATI NEREDE PO ČITAVOJ AMERICI AKO TRUMP POBJEDI!’

BLM-AKTIVISTI“Draga bijelci … crnje poput mene su u potpunosti puni pakla i volje na poticanje nereda svugdje u zemlji”

Istaknuti član aktivističke skupine ‘Black Lives Matter’ i reper Tef Poe ima poruku za “bijele ljude”: “Ako je Donald Trump osvaji predsjedništvo nad državom “crnje” će “potaknuti nerede posvuda”.

“Dragi bijelci ako Trump osvaji izbore, mladi crnci poput mene će u potpunosti napraviti pakao kroz poticanje nereda svugdje u Americi. Samo da znate!”, izjavio je Poe na Twitteru prije par dana, prenosi Infowars.com.

On je slijedio svoju poruku s drugim obećanjem: “Ako Trump osvaji nema više pravila “frende”. Mi smo bili previše dobri do sada!”

Poe nije nipošto nitko, on je gostovao je u događaja u usponu aktivističke grupe ‘Black Lives Matter’ i bio zaslužan za kovanje izraza “To nije pokret za građanska prava vaših djedova.”

Reper je bio jedan od suosnivača organizacije “Hands Up United”, organizacije “socijalne pravde” koje su se pojavile nakon smrti Michaela Browna, i odgovoran je za koordinaciju velikih BLM prosvjeda u području St. Louis.

St. Louis je pogođen nemirima u kolovozu prošle godine kada je policija bila prisiljena koristiti suzavac kako bi rastjerala prosvjednike koji su bacali cigle i boce na policiju.

Mantra “ruke gore, ne pucaj!” je kasnije diskreditirana kroz dokaze DNA analize i obdukciju koji su potrvrdili da Michael Brown nije imao ruke u zraku kad ga je ubio policajac Darren Wilson.

Poe je prijetio na poticanje nereda na isti dan kada se održao jedan od od radikalnijih predizbornih skupova Donalda Trumpa u Chicagu prošli tjedan.

Sjećate li se vijesti da se uskoro sprema nešto veliko u Americi, ovo bi moglo biti to. Narod je pun gnjeva, sve je više siromašnih, nezadovoljnih i prezaduženih.
 
(NSP)

NASA je bacila 2 tone tešku kinetičku bombu na Mjesec! Što su tamo uništili?
JOŠ JEDAN RAZLOG: Na svaki dolar potrošen na kanabis ekonomija SAD-a zaradi tri

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,

reklama