Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HISTERIJA JE POČELA: Uhitite Donald Trumpa!

HISTERIJA JE POČELA: Uhitite Donald Trumpa!

ljutnja-trumpPeticija Bijele kuće poziva na uhićenje najjačeg republikanskog kandidata

Slično tužba će se vjerojatno podignuti protiv nasilnih anti-Trumpovih prosvjednika

Peticija pod nazivom “Mi smo ljudi” objavljena je na službenoj internetskoj stranici Bijele kuće whitehouse.gov poziva na uhićenje republikanskog favorita Donald Trump.

“Uhititi i procesuirati Donald J. Trump za poticanje nasilja. Pravni presedan: Brandenburg v Ohio”, peticija je u vrijeme objavljivanja dobila više od 35.000 potpisa, prenosi Infowars.com

Peticija se nalazi na ovom LINKU.

Peticija je kreirana od strane osobe identificirane kao “PM” u Los Angelesu, peticija tvrdi da je dužnost vlade kazniti milijardera zbog navodnog poticanja na nasilje.

“Donald J. Trump je poticao na nasilje među svojim pristašama. On bi trebao biti uhićen i procesuiran za to”, peticija navodi.

Dok pristaše peticije tvrde da se protive takvim provokacijama, malo je vjerojatno da će zahtijevati pravne akcije protiv anti-Trumpovih prosvjednika koji su napali policiju u Chicagu prošlog tjedna.

Policija u Sjevernoj Karolini također je raspravljala hoće li tužiti Trumpa nakon incidenta u kojem je jedan od njegovih pristaša udario prosvjednika na skupu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NSP)

Jean-Claude Van Damme razotkrio Rothschilda i Rockefellera na francuskoj televiziji
Rusija u Siriji: Dođoh, sredih, održah riječ i sada odoh!

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,

reklama