Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » FINANCIRANI PLAĆENIK G.SOROSA NAJAVLJUJE NOVO NASILJE: MOVEON.ORG ZASLUŽAN ZA NASILJE NA PREDIZBORNOM SKUPU U CHICAGU

FINANCIRANI PLAĆENIK G.SOROSA NAJAVLJUJE NOVO NASILJE: MOVEON.ORG ZASLUŽAN ZA NASILJE NA PREDIZBORNOM SKUPU U CHICAGU

chicago-prosvjedGeorge Soros ponovo proizvodi nasilje i revolucije, sada i u Americi preko svojih organizacija koje financira. Prekursor aktivnosti Soroseve organizacije MoveOn.org će se uključivati u pristup predizbornoj kampanji

“Dvorana u kojoj se održavala izborna kampanja je naprosto doživjela erupciju nasilja”, rekao je CNN-ov komentator (video dolje).

Ilya Sheyman, propali kandidat za kongres iz Illinoisa i izvršni direktor političkog djelovanja MoveOn.org, preuzeo je odgovornost za nasilje na otkazanom događaju Donald Trumpa prije par dana u Chicagu koji se pretvorio u kaos.

Obećao je slično nasilje i narušavanje javnog reda i mira na budućim Trumpovim političkim događajima sve do samih izbora, prenosi Infowars.com

“Gospodin Trump i republikanski čelnici koji imaju retoriku ispunjenu mržnjom bi trebali biti na upozorenju nakon večerašnjeg događaja”, rekao je voditelj stranice MoveOn.org koja je financirana od strane George Sorosa.

“Za sve one koji su izašli na ulice Chicaga, možemo reći hvala za podršku i to dovoljno govori. Donald Trumpu i republikancima, poručujemo, dobrodošli na naredne američke izbore.”

MoveOn dosljedno djeluje kao lobistička grupa za politiku Obaminu administraciju, uključujući i katastrofalan Obamacare i nastavak ratova u Afganistanu i Iraku i eskalacije rata protiv terorizma koji je pretvorio Ameriku u policijsku državu.

U 2007. godini MoveOn.org je podržao prijedlog zakona od strane tadašnjeg demokrate predsjednice Zastupničkog doma Nancy Pelosi da se nastavi financiranje okupacije Iraka.

Grupa koja djeluje kao paravan za bogate demokrate. Osnovana je uz pomoć financijatora George Soros, koji je donirao 1.460.000 $ da bi organizacija funkcionirala.

Mnogi od demokrata i “progresivnih” kandidata koje podržavaju MoveOn.org nisu uspjeli biti izabrani, otkada je ta organizacija formirana 1998. godine.
 

 
Nasilne demonstracije u Chicagu u petak mogu predstavljati najavu aktivnosti ove organizacije koja će sudjelovati upokušaju “gašenja” svojih političkih neprijatelja, da bi narod napokon izabrao patološku lažljivicu Hillary Clinton ili Bernie Sandersa.
 

 

 
(NSP)

Google Maps je pratio svaki vaš pokret, a tu je i web stranica koja to dokazuje
Tajni projekt: Pokušaji SFRJ da dođe do nuklearne bombe

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,

reklama