Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Putin objavio video Obame kao đavla u javnosti – Bijela kuća ponižena!

Putin objavio video Obame kao đavla u javnosti – Bijela kuća ponižena!

moskva-zgrada-obamaRusija i njezini građani su se jasno izjasnili da nemaju poštovanje za Baracka Obame kada je nedavno projiciran video američkog predsjednika na zgradama u Moskvi

Obama je prikazan kao ubojiti vrag na nekoliko zgrada u Moskvi. Video je popraćen porukom da se Baracku Obami treba suditi u međunarodnom sudu, piše Dailycaller.

Video je objavljen na YouTube kanalu 60sec pod nazivom “Проект 60sec №220. Акция: “Обама киллер №1″ “grubo preveden”: Kampanja: “Obama ubojica №1″ pokazuje projekciju s odbrojavanjem sata od 60 sekundi.

U projekciji se Obamino lice se postupno transformira iz normalnog u lice đavla, s rogovima na čelu, i on jede zastave raznih zemalja u kojima je SAD navodno odgovorna za ubijanje tisuća ljudi.

Prva projekcija Obame je prikazana pored McDonaldsa. A projicirani video počinje s računalno generiranom slikom Obame uz riječi “Cijena nobelove nagrade za mir 2008.”, “Irak 160.000 ubijenih” i “Sirija 200,000 ubijenih.

A projicirani video onda se ponavlja na drugoj zgradi.

Kao što je Washington Times izvjestio, kalkulator ubijenih u projiciranom videu raste do 561,832, a zatim se video završava s natpisom “Obama, dobrodošli u Haški tribunal u 2016.”

Video YouTube prikazuje dvije različite lokacije projekcija, prvi na zgradi na Trgu Pushking u Moskvi uz prvi ikad McDonald’su izgrađen u Rusiji, drugi na strani zgrade u blizini Britanskog veleposlanstva.

Prema ruskoj novinskoj agenciji “Državni udar u Iraku, Siriji, Ukrajini i drugim zemljama često su doveli do građanskog rata, ubijanje civila i drugih ratnih zločina. Prema mnogim stručnjacima, oni su organizirani izravno ili neizravno uz sudjelovanje američkih političkih konzultanata i financijske pomoći zapadnih nevladinih organizacija, kao i po izravnom nalogu predsjednika SAD-a. “

Kasnije te večeri, zeleni laser se koristio za prikaz riječi “Obama” na američkom veleposlanstvu.

 

 

 
(NSP)

Amy Winehouse priznala da je odbila ponudu Iluminata ... Prije nego što je bila ubijena (VIDEO)
ROBERTS: Neoliberalna ekonomija je greška koja može se pretvoriti u svjetsku katastrofu

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,

reklama