Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OVO MAINSTREAM MEDIJI NE PRENOSE: Novi veliki prosvjed! Niš ne želi u NATO (VIDEO)

OVO MAINSTREAM MEDIJI NE PRENOSE: Novi veliki prosvjed! Niš ne želi u NATO (VIDEO)

nis-nato-prosvjedGrađani Niša traže preispitivanje odluke o potpisivanju Sporazuma o suradnji s NATO-om i sazivanje referenduma na kojem će narod odlučiti želi li ulazak u savez koji je 1999. godine izvršio agresiju nad Srbijom

Nišlije su zatražile i da se Srpsko-ruskom humanitarnom centru koji se nalazi u njihovom gradu da isti status koji je dodijeljen snagama NATO-a.

Cilj prosvjeda je preispitivanje odluke Vlade Srbije i predsjednika Srbije o potpisivanju Sporazuma o suradnji s NATO-om, i sazivanje referenduma na kojem ce narod odlučivati ​​želi li ulazak u NATO savez, koja je 1999. god. izvršila agresiju nad Srbijom.

Na središnjem Niškom trgu okupilo se oko tisuću i pol građana, a oni prosvjeduju protiv sporazuma s NATO-om , koji je nedavno ratificirala Skupština Srbije.

Mahali su srpski i ruskim zastavama, a središnja poruka skupa je bila “Niš neće u NATO”.

Govornici su poručili da donijeti zakon nije zakon, već priznanje kapitulacije, kaže za Sputnjik urednik portala Novosti dana Milan Petković.

“Nišlije pamte zločine NATO-a od prije 17 godina, kada su od 24. ožujka do 15. lipnja u skloništima proveli 52 dana”, dodaje Petković.

“Tijekom bombardiranja poginulo je 56 Nišlija, a više od dvije stotine je ranjeno. Na Niš su padale i zabranjene kazetne bombe, raketirani su bolnice, škole, centar grada, pijace, stambena naselja, stradale su i trudnice”, kaže on.

On dodaje da su sudionici prosvjeda jasno poručili da se Srpsko-ruskom humanitarnom centru, koji se nalazi u njihovom gradu, dâ isti status koji je dodijeljen snagama NATO-a.

“Zahvaljujući ruskim deminerima uklonjen je veliki dio neeksplodiranih kazetnih bombi iz NATO bombardiranja. Nišlije traže da se diplomatski status pripadnicima Srpsko-ruskog humanitarnog centra dâ i zbog njihovog velikog doprinosa tijekom elementarnih nepogoda, a posebno poplava 2014. godine”, kaže Petković za Sputnjik.

Skup na Trgu kralja Milana organizirali su Patriotski pokret Srbije i “ZAVETNICI”, a podršku su im pružili brojni pokreti i udruge građana.

Središnji anti-NATO skup zakazan je za 27. ožujak u Beogradu.
 

 

Miting srpskog naroda protiv NATO. Опет ће вам рећи да се ништа није догодило! Руски експрес поново извештава са лица места. Ниш 4. март 2016.

Posted by Медиа центр имени Ногина и Куринного “Руски Експрес” on Friday, March 4, 2016

 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Tko zaista upravlja Amerikom
EU NAREDILA: 300 tisuća Rusa želi ljetovati na Jadranu, iz Ministarstva im poručili, već smo bukirani!

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,

reklama