Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ESTABLIŠMENT JE U STRAHU JER TRUMP ‘NE PRIPADA TAJNIM DRUŠTVIMA’ (VIDEO)

ESTABLIŠMENT JE U STRAHU JER TRUMP ‘NE PRIPADA TAJNIM DRUŠTVIMA’ (VIDEO)

ritual-trump-tajnadrustva“On nije nikada prošao kroz obred inicijacije. On nije dio kluba, njega se ne može kontrolirati, zato i je opasan”

Bivši predsjednik Zastupničkog doma Newt Gingrich je izjavio za Fox News show ‘Bill O’Reilly da se establišment boji Donald Trumpa, jer on “ne pripada tajnim društvima”, a nije nikada bio uključen u bilo koji od rituala povezanih s takvim grupama.

Raspravljajući o nedavnom govoru Mitt Romneya u borbi protiv Trumpa, Gingrich je rekao da Trump predstavlja “paniku establišmenta republikanske stranke”, te da ih sama pomisao da Trump postane kandidat “apsolutno tjera na ludilo”.

Kad su ga pitali zašto, Gingrich je odgovorio: “Pa zato što je autsajder, nije on dio kluba, on je nekontroliran, on nije prošao kroz obrede inicijacije, ne spada u tajna društva, kao i svi prethodni predsjednici Amerike.”

Gingrich je u savršenom položaju da govori o “tajnim društvima” s obzirom na njegovu pripadnost Bohemijskoj grupi (šumi), godišnje okupljanje koji se održava svake godine u Monte Rio, Kalifornija, u kojem prisustvuju neki od najmoćnijih ljudi na svijetu.

Gingrich se fotografirao na godišnjem okupljanju u Bohemijskoj šumi zajedno s George W. Bushom i njegovim ocem.

Bivši predsjednik Zastupničkog doma se može također pohvaliti povezanošću sa tajnim društvom “Lubanje i kosti”, tajno društvo na sveučilištu Yale koje među svojim članovima ima i George W. Busha i John Kerrya.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NSP)

PAPA UPOZORAVA NA MIGRANTSKU KRIZU KAO 'ARAPSKU INVAZIJU', I KAŽE DA EUROPA MORA PONOVO OTKRITI SVOJE KULTURNE KORIJENE
Pronašli 'Ahilovu petu' raka: Uskoro nova metoda liječenja ili samo nova lažna nada?

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,

reklama