Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ESTABLI┼áMENT JE U STRAHU JER TRUMP ‘NE PRIPADA TAJNIM DRU┼áTVIMA’ (VIDEO)

ESTABLI┼áMENT JE U STRAHU JER TRUMP ‘NE PRIPADA TAJNIM DRU┼áTVIMA’ (VIDEO)

ritual-trump-tajnadrustva“On nije nikada pro┼íao kroz obred inicijacije. On nije dio kluba, njega se ne mo┼że kontrolirati, zato i je opasan”

Biv┼íi predsjednik Zastupni─Źkog doma Newt Gingrich je izjavio za Fox News show ‘Bill O’Reilly da se establi┼íment boji Donald Trumpa, jer on “ne pripada tajnim dru┼ítvima”, a nije nikada bio uklju─Źen u bilo koji od rituala povezanih s takvim grupama.

Raspravljaju─çi o nedavnom govoru Mitt Romneya u borbi protiv Trumpa, Gingrich je rekao da Trump predstavlja “paniku establi┼ímenta republikanske stranke”, te da ih sama pomisao da Trump postane kandidat “apsolutno tjera na ludilo”.

Kad su ga pitali za┼íto, Gingrich je odgovorio: “Pa zato ┼íto je autsajder, nije on dio kluba, on je nekontroliran, on nije pro┼íao kroz obrede inicijacije, ne spada u tajna dru┼ítva, kao i svi prethodni predsjednici Amerike.”

Gingrich je u savr┼íenom polo┼żaju da govori o “tajnim dru┼ítvima” s obzirom na njegovu pripadnost Bohemijskoj grupi (┼íumi), godi┼ínje okupljanje koji se odr┼żava svake godine u Monte Rio, Kalifornija, u kojem prisustvuju neki od najmo─çnijih ljudi na svijetu.

Gingrich se fotografirao na godišnjem okupljanju u Bohemijskoj šumi zajedno s George W. Bushom i njegovim ocem.

Biv┼íi predsjednik Zastupni─Źkog doma se mo┼że tako─Ĺer pohvaliti povezano┼í─çu sa tajnim dru┼ítvom “Lubanje i kosti”, tajno dru┼ítvo na sveu─Źili┼ítu Yale koje me─Ĺu svojim ─Źlanovima ima i George W. Busha i John Kerrya.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NSP)

PAPA UPOZORAVA NA MIGRANTSKU KRIZU KAO 'ARAPSKU INVAZIJU', I KA┼ŻE DA EUROPA MORA PONOVO OTKRITI SVOJE KULTURNE KORIJENE
Prona┼íli 'Ahilovu petu' raka: Uskoro nova metoda lije─Źenja ili samo nova la┼żna nada?

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,

reklama