Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » LJEVIČARSKA ‘MAFIJA’ PRIJETI U MAFIJAŠKOM STILU STANOVNICIMA NJEMAČKIH SELA

LJEVIČARSKA ‘MAFIJA’ PRIJETI U MAFIJAŠKOM STILU STANOVNICIMA NJEMAČKIH SELA

antifa-imigra“Ako preplašite još jednu izbjeglicu, snosit ćete posljedice”

Militantna pro-izbjeglička ljevičarska mafija prijeti nasiljem u mafijaškom stilu napadajući stanovnike njemačkog sela u znak odmazde za prosvjed protiv dolaska skupine migranata.

Prošlog tjedna, Nijemci su u selu Clausnitz u Saskoj okružili autobus koji je prevozio tražitelje azila i pokušali spriječiti migrante da se iskrcaju, piše Infowars.

Stanovnici su uzvikivali “idite kući” i “mi smo također ljudi”, prije nego što je stigla policija i migrantima bilo dopušteno ući u obližnji izbjeglički centar.

“Antifa”, para-vojna ljevičarskia “antifašistička” grupa, odgovorila je na incident objavom otvorenog pisma u kojem prijeti da će ostaviti selo u “ruševinama” ako se još jednom negativni osjećaj i upute prema migrantima.

S napomenom da su već posjetili selo već po tom pitanju, grupa je zaprijetila da će pokrenuti niz različitih napada odmazde.

U pismu su naveli slijedeće:

“Stvari se mogu slomiti, traktori se mogu spontano zapaliti – to bi bilo šteta. Pa, neke od naših drugih opcija bi uzdrmale stanovništvo sela.”

“Ako uspaničarite još jednu izbjeglicu, biti će posljedica za vas. Mi vas gledamo. Još jedan napad na izbjeglice, još jedna “petarda” izvan vašeg dvorišta – i vaše selo će biti u ruševinama. Naplatit ćemo cijenu vaše neljudskosti, koliko je god to moguće. “

“Vaša mržnja i vaša uznemirenost neće ostati bez odgovora. Nećemo stojimo sa strane i gledati ćemo vas kako namećete svoj autoritarni karakter. Živite u svijetu u kojem ‘Biti nijemac’ vrijedi više od ljudskog bića. Nećemo tolerirati to.”, navodi se u pismu.

U pismu se također izravno prijeti policiji, optužujući ih da štite “rasističku sasku mafiju” (unatoč činjenici da je policija ta koja je rastjerala demonstrante u Clausnitzu).

“I vi ćete se osjećati posljedice za svoje neljudski čin”, navodi se u pismu.

Kao što smo istaknuli prošli mjesec, ljevičarski agitatori bili prisutni kada su migranti u Calaisu, Francuska žestoko napali stanovnike na vlastitom privatnom posjedu.

Nakon incidenta, a ljevičari pomogli kriminalcima “izbjeglicama” probiti se kroz policijske kordone i doći do gradske luke nakon što se 50 migranata ukrcalo u trajekt za Veliku Britaniju.
 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,