Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STRAVA U AUSTRIJI: Irački musliman migrant-pedofil silovao 10-godišnje dijete u svlačionici bazena u Beču! Poslušajte zašto je to učinio…

STRAVA U AUSTRIJI: Irački musliman migrant-pedofil silovao 10-godišnje dijete u svlačionici bazena u Beču! Poslušajte zašto je to učinio…

imigranti-bazenDIJETE ZAVRŠILO U BOLNICI, A ON – NASTAVIO PLIVATI SVE DO UHIĆENJA. SVE JE GORE I GORE, A OVAJ PRIMJER POKAZUJE DA NI SILOVANJE DJECE NIJE ZA NJIH NIKAKAV PROBLEM NITI GA KAO TAKVIM SHVAĆAJU

Politika multi-kulti vraća se sve većim zamahom kao bumerang.

Kako piše austrijski list Kronen Zeitung, jedan migrant iz Iraka je pored zatvorenog bazena u Beču – silovao 10-godišnjeg dječaka!

List tvrdi da se to dogodilo 2. siječnja i tako tako što je 20-godišnji migrant-pedofil zgrabio dječaka, uvukao ga u svlačionicu i silovao. Potom se vratio do bazena i nastavio plivati ​​i skakati u vodu. Kao da ničeg nije bilo.

Dječak se obratio spasiocima, a oni su pozvali policiju.

Dječak je završio u bolnici, a nasilnik je uhićen.

U policiji je tvrdio da je “podlegao impulsu” i priznao zašto je to učinio: do tada je bio “četiri mjeseca bez seksa” pošto su mu žena i djeca ostali u Iraku. Navodno je potom priznao da je napravio “veliku grešku”.

Ovo znači da za 4 mejseca bez seksa može i silovati 10-godišnje dijete!? Zamislite da se okomio na neku djevojku. Ovo još jednom dokazuje da za njih nema prepreka da siluju koga hoće, koje dobi i spola.

Austrijska policija je puna četiri dana prikrivala ovaj zločin. Tobože zato da bi “zaštitila žrtvu”.

Kada je silovanje dječaka ipak stiglo do društvenih mreža, vrh bečke policije je počeo objašnjavati: da ima instrukciju biti suzdržan povodom migranata “jer su svašta preživjeli”. Ipak je morao obećati da Iračanin-pedofil neće imati nikakav popust za ono što je učinio.

U Njemačkoj su mnogi bazeni već zatvoreni za migrante. Zbog žalbi posjetitelja na njihovo držanje.

Stanovništvo Iraka nije etnički i vjerski homogeno, iako je Islam najzastupljenija religija i pripada mu više od 95% stanovništva.(wikipedia)
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,