Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Šokantna slika laboratorija za proizvodnju koji stoji iza svakog američkog cjepiva

Šokantna slika laboratorija za proizvodnju koji stoji iza svakog američkog cjepiva

potkovasti-rakNedvojbeno, cjepiva su sve samo ne veganska ili “animal-friendly”, ali u slučaju ljudi njihov sastav je uvijek bio tajna

Znanost kao cjelina nekako uvijek ima jocker kartu kad je riječ o okrutnosti nad životinjama.

No, osim tipičnih kloniranih ljudskih stanica i proizvoda životinjskog podrijetla koja se koriste za cjepiva, druga vrsta upitne prakse se odvija iza zatvorenih vrata i izgleda više kao jezovit prizor iz distopijskog znanstveno fantastičnog filma, piše www.conspiracyclub.co.

U Sjedinjenim Američkim Državama, plava krv koja se nalazi u potkovastim rakovima se vampirski isisava iz jadnih stvorenja ne bi li se testirala u cjepivima.

Da, dobro ste čuli, plava krv potkovastih rakova.

Tko bi to znao? Cijev je umetnuta u njih kao sifon iz kojih se odvodi njihova životna sila u prozirne staklenke.

Pravo je čudo da se cijela nejasna “znanosti” – koja je često sluga korporativne oligarhije – štuje kao kult s ovom napadnom okrutnosti. Kao što možete vidjeti, ova praksa se ​​odvija po nalogu farmaceutskih tvrtki.

The Dodo je popularna web stranica o životinjama.

Sarah V. Schweig sa portala Dodo kaže:


Ženke potkovastog raka mogu položiti 90.000 jaja, kojima se hrane čitavi ekosustavi. Samo 10 od tih jaja preživi.

A, ako živite u SAD-u, sjajna plava krv tih životinja se koristi kod testiranje svakog cjepivo kojeg ste ikada primili.

Pola milijuna potkovastih rakovi su uhvaćeni i isisanii svake godine u laboratorijima povezanim sa farmaceutskim tvrtkama.

Životinje koje su uhvaćene i privezane dok se njihova krv vadi 24 do 72 sata.

Boce se napune njihovom krvlju, koje je zapanjujuće nijanse plave boje, koja će se koristiti za testiranje cjepiva na štetnim bakterijama.

Između 10 i 30 posto potkovastih rakova će umrijeti kao rezultat ovog umjetnog krvarenja i ženski rakovi će vjerojatno manje rađati nakon što iskrvare.

To je jedan od načina na koji taj proces utječe na cijeli ekosustavu koji ovisi o njihovoj prisutnosti i prisutnosti njihovih jaja kao hrana za životinje i hranidbeni lanac.

Podaci o globalnim vrstama potkovastih rakova su nedovoljni, ali u Sjevernoj i Srednjoj Americi su blizu izumiranja i zbog izlova. Nije li čudno da je to zbog toga zato što se svake godine polovi oko pola mulijuna potkovastih rakova za potrebe istraživanja cjepiva?

Oni se hvataju za vrijeme parenja.

Što mislite o ovoj praksi isisavanja potkovastih rakova u svrhu testiranja cjepiva?
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,