Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALNO ZATOPLJENJE: -46°C TEMPERATURA ZABILJEŽENA U KOLORADU

GLOBALNO ZATOPLJENJE: -46°C TEMPERATURA ZABILJEŽENA U KOLORADU

kolorado-globalno-zagrijavnjeOstala područja svijeta također izvještavaju o pojavi ekstremnih hladnoća

Meteorološka stanica u državi Kolorado u Americi izmjerila je rekordno niskih -46°C samo nekoliko tjedana nakon što su se političari sastali u Parizu u borbi protiv “globalnog zatopljenja”.

Da podsjetimo da se Kolorado se nalazi na zemljopisnoj širini Grčke, južne Italije i Španjolske.

Meteorološka stanica Antero Reservoir, koji se nalazi oko 100 milja jugozapadno od Denvera, javila je da je temperatura bila treća najniža temperatura izmjerena u više od 50 godina.

“Temperatura je provjerena s drugim termometrom, od kojih su oba pregledaa i odobrena od strane Nacionalne Meteorološke Agencije”, rekao je glasnogovornik Travis Thompson, Sr.

Posljednji put je takva temperatura izmjerena 8. veljače, 1989.

Iako je područje Antero Rezervoara opisano kao “ekstremna mikroklima” zbog okolnih planina koje ga drže hladnim.

Sada to zapravo zvuči kao “globalnog zatopljenje?”

Ostala područja svijeta također doživljavaju ekstremne hladnoće.

“Tijekom posljednjih mjesec dana, Arktički led je doživio ogroman rast, što je dovelo do najvećeg porasta još od 2004. godine”, izvijestio Climate Depot.

“To je počelo sve na konferenciji o klimi u Parizu gdje se nekoliko tisuća kriminalaca srelo u nastojanju da vam ukrade novac, slobodu i energetsku sigurnost”

To je ključna točka: političari namjerno izazivaju strah javnosti preko “globalnog zatopljenja” da bi proširili veličinu i opseg vlasti kao dio svojeg “rješenja” za borbu protiv “čovjekom uzrokovanih klimatskih promjena.”

A kad ugledni promotor “globalnog zagrijavanja” poput Al Gorea viče kroz svoja propala predviđanja da su se polarne ledene kape rastopile do sada.

Oni su jednostavno zamijenili izraz “globalno zagrijavanje” s “umjetan klimatskim promjenama”, i uskoro će zahtjevati porez na ugljik.

“Točnost u tim predviđanjima neće biti važna; njihova svrha je zaplašiti, a ne informirati”, napisao je jednom Edward Griffin.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , ,