Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALNO ZATOPLJENJE: -46┬░C TEMPERATURA ZABILJE┼ŻENA U KOLORADU

GLOBALNO ZATOPLJENJE: -46┬░C TEMPERATURA ZABILJE┼ŻENA U KOLORADU

kolorado-globalno-zagrijavnjeOstala podru─Źja svijeta tako─Ĺer izvje┼ítavaju o pojavi ekstremnih hladno─ça

Meteorolo┼íka stanica u dr┼żavi Kolorado u Americi izmjerila je rekordno niskih -46┬░C samo nekoliko tjedana nakon ┼íto su se politi─Źari sastali u Parizu u borbi protiv “globalnog zatopljenja”.

Da podsjetimo da se Kolorado se nalazi na zemljopisnoj ┼íirini Gr─Źke, ju┼żne Italije i ┼ápanjolske.

Meteorolo┼íka stanica Antero Reservoir, koji se nalazi oko 100 milja jugozapadno od Denvera, javila je da je temperatura bila tre─ça najni┼ża temperatura izmjerena u vi┼íe od 50 godina.

“Temperatura je provjerena s drugim termometrom, od kojih su oba pregledaa i odobrena od strane Nacionalne Meteorolo┼íke Agencije”, rekao je glasnogovornik Travis Thompson, Sr.

Posljednji put je takva temperatura izmjerena 8. velja─Źe, 1989.

Iako je podru─Źje Antero Rezervoara opisano kao “ekstremna mikroklima” zbog okolnih planina koje ga dr┼że hladnim.

Sada to zapravo zvu─Źi kao “globalnog zatopljenje?”

Ostala podru─Źja svijeta tako─Ĺer do┼żivljavaju ekstremne hladno─çe.

“Tijekom posljednjih mjesec dana, Arkti─Źki led je do┼żivio ogroman rast, ┼íto je dovelo do najve─çeg porasta jo┼í od 2004. godine”, izvijestio Climate Depot.

“To je po─Źelo sve na konferenciji o klimi u Parizu gdje se nekoliko tisu─ça kriminalaca srelo u nastojanju da vam ukrade novac, slobodu i energetsku sigurnost”

To je klju─Źna to─Źka: politi─Źari namjerno izazivaju strah javnosti preko “globalnog zatopljenja” da bi pro┼íirili veli─Źinu i opseg vlasti kao dio svojeg “rje┼íenja” za borbu protiv “─Źovjekom uzrokovanih klimatskih promjena.”

A kad ugledni promotor “globalnog zagrijavanja” poput Al Gorea vi─Źe kroz svoja propala predvi─Ĺanja da su se polarne ledene kape rastopile do sada.

Oni su jednostavno zamijenili izraz “globalno zagrijavanje” s “umjetan klimatskim promjenama”, i uskoro ─çe zahtjevati porez na ugljik.

“To─Źnost u tim predvi─Ĺanjima ne─çe biti va┼żna; njihova svrha je zapla┼íiti, a ne informirati”, napisao je jednom Edward Griffin.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , ,