Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ODGOVOR ULASKA CRNE GORE U NATO: Potpisuje se povijesni vojni sporazum između Srbije i Rusije! Srbija postaje najjača vojna sila na Balkanu?!

ODGOVOR ULASKA CRNE GORE U NATO: Potpisuje se povijesni vojni sporazum između Srbije i Rusije! Srbija postaje najjača vojna sila na Balkanu?!

S-300-srbija-rusijaNaoružavanje na Balkanu je počelo kako NATO savez pokušava pridobiti nove članice, no ni Rusija nije pasivna

Povijesni vojni sporazum između Srbije i Rusije koji će potpisati premijer Srbije Aleksandar Vučić mogao bi biti sklopljen odmah poslije Nove godine, kada u Srbiju dolazi zamjenik premijera Rusije Dmitri Rogozin koji je zadužen za vojnu industriju!

Kako prenosi Informer Rogozin dolazi u siječnju u Srbiju sa samo jednim zadatkom – da maksimalno pomogne u opremanju srpski vojske, a sa sobom u Beograd dovodi i čelne ljude ruske namjenske industrije.

Ovakav rasplet događaja nagovijestio je i ministar obrane Srbije Bratislav Gašić koji je ocijenio da je Srbija, nakon Rumunjske, najjača vojna sila u regiji i poručio da će se u 2016. godini nastaviti s razvojem i modernizacijom vojske i povećanjem izvoza.

EVO ŠTO BI TREBALI DOBITI OD RUSA:

* Mig 29

* Helikoptere “Mi-17″

* Kamione “Kamaz” za haubice “Nora”

* Topove za oklopna vozila “Lazar 2″

* Raketni sustav “S-300″

* Udruženo razvijanje balističkih rakete dalekog dometa

 

 
(informer.rs, vestinets.rs,youtube/uredio:nsp)

Mračne tajne princa Charlesa: Želi kontrolirati medije kao u Sj. Koreji
Povijesni rezultati na izborima šokirali Francusku: Pobijedila ekstremno desničarska stranka Marin Le Pen!

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , ,

reklama