Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Eminem, Ice Cube i Korn su se udružili sa Anonymousima u pozivu za Globalnom Revolucijom

Eminem, Ice Cube i Korn su se udružili sa Anonymousima u pozivu za Globalnom Revolucijom

Comp-minem-ice-cube“Sve je korumpirano, sve je sjeb***”

Riječ “epski” davno je izgubila svu svoju jezičnu moć kada susu “Burger King” i “Hot Topic” počeli koristiti u oglašavanju svojih proizvoda.

Ipak, ako će ikada postojati prigoda da se uskrsne taj termin, to bi moglo biti opisno u glazbenom videu objavljenom od strane Anonymousa, zajedno s najpoznatijim pjevačima pop glazbe današnjice: Ice Cube, Eminem i Korn.

Oni su se udružili kako bi pozvali na masivni val akcija protiv naizgled nesavladive moći korporativnog-totalitarizma unutar vodećih svjetskih liberalnih republika.

Video ima neke urnebesne dodirne točke koje prikazuju simbol transparentnog korporativno-političkog sustava u zapadnom svijetu – kao i mainstream medija koji posjeduju dva omiljena alata distrakcije, Justin Biebera i Miley Cyrus.

Tu su i brojni isječaci predsjednika Obame koji djeluje poput buržuja okružen kamerama, što znači da je špijunsko-industrijski kompleks apolitična institucija koja podržava bilo koju političku stranku koja je na vlasti.

Ovo bi moglo biti za neke najluđi glazbeni video kojeg ste ikada gledali vidjeli, te on može potaknuti visceralno ogorčenje potrebno da bi se orijentirali prema putu djelovanja. Drugi će samo kolutati očima.

Pogledajte video u nastavku, ali imajte na umu, svijetu je potrabna akcija!
 

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

Arheolozi imaju novu teoriju i dokaze o misterioznom Stonehengeu
Kći žrtve pucnjave u San Bernardinu razotkrila da joj je majka živa i da je sve bilo namješteno!

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,

reklama