Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Donald Trump šokirao SAD nastupom kod najvećeg svjetskog aktiviste i razotkrivača urota Alexa Jonesa

Donald Trump šokirao SAD nastupom kod najvećeg svjetskog aktiviste i razotkrivača urota Alexa Jonesa

alex-jonde-trump‘Hillary Clinton je toliko korumpirana da je i njezina kandidatura za predsjednicu potpuna sramota!’

Jedan od republikanskih kandidata za predsjednika Donald Trump iznenadio je američku javnost te je nastupio kod Alex Jonesa, novinara kojeg kolege etiketiraju kao ‘teoretičara zavjere’.

Više od pola sata razgovora s Trumpom kojeg je Jones nazvao ‘autentičnim i originalnim’ provedeno je putem izravne veze iz Trumpova tornja. Iako je i predsjednički kandidat u posljednje vrijeme na glasu kao ‘redikul’ – Jones se odlučio pozvati ga u vlastiti show.

‘Pričat ćemo češće u budućnosti’ zaključak je intervjua punog zanimljivih pitanja.

‘Muslimani su slavili pad Blizanaca na 11/9’ rekao je Trump u početku, a Jones je naglasio kako su navijači na nogometnim utakmicama američkog prvenstva tijekom minute šutnje za Pariz glasno negodovali i uzvikivali Allahovo ime.

‘Obama se ponaša kao da je naš jedini problem globalno zatopljenje’, tvrdi Trump.

Na kraju je zaključio: ‘Moram naglasiti kako je Vaša reputacija nevjerojatna i neću Vas iznevjeriti – bit ćete impresionirani i pričat ćemo znatno u budućnosti, samo mi dajte vremena da ostvarim promjene.

Nakon godine dana u uredu govorit ćete da pamtite ovaj intervju i da sam zaista napravio veliki posao – vratit će se ponos prema SAD-u’.

Twitter je nakon intervjua preplavljen porukama i komentarima, a ni ‘mainstream’ mediji nisu ostali dužni. ‘Jones promovira 11/9 teorije zavjere’ naglasio je Bloomberg, CNN je dodao da Trump želi ‘istjerati imigrante’ te je podržao ‘teorije zavjere o Sandy Hooku kao ‘false flag’ napadu i 11/9 – Inside Job teoriju’.

Bez obzira na sve – razgovor je dosegnuo priličnu veliku gledanost.

Vodeći mediji po prvi puta su javno morali eksponirati Infowars portal i kako je cijela Amerika na tren okrenula pozornost prema tom mediju, bit će vrlo zanimljivo pratiti što će se događati u budućnosti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

SNAGA NEVIDLJIVOG: Mislima iscjeljujmo jedni druge – osnažimo silu mira i reda u svijetu!
OPREZ PO ZDRAVLJE: Loš šef šteti vašem zdravlju kao i cigarete

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,

reklama