Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » PUCNJAVA U SAN BERNARDINU: ‘Novinar vijesti priznao, to su bili glumci, a ne ubojice’

PUCNJAVA U SAN BERNARDINU: ‘Novinar vijesti priznao, to su bili glumci, a ne ubojice’

san-bernardino-pucnjavaTaj čudni trenutak kada novinar vijesti sa terena kaže da su “glumci” bili uhvaćeni, umjesto osumnjičenika … hmmm

Naoružani bračni par ubio je u srijedu 14, a ranio 17 ljudi u centru za socijalnu skrb u kalifornijskom gradu San Bernardinu. U obračunu s policijom i oni su ubijeni.

Policija kaže kako su u automobilu Syeda Farooka i Tashfeen Malik pronašli količinu oružja koja evidentno dokazuje da su bili pripremljeni za veći oružani obračun. To potvrđuju i izjave svjedoka koji su naveli kako su napadači u dvoranu banuli s pancirkama i maskama na licu.

Patrick Baccari, koji je na zabavi sjedio za istim stolom s Farookom, kazao je kako se ovaj samo odjednom digao i otišao, dok mu je kaput ostao na stolcu. Vratio se s Malik u ubilačkom pohodu. Kazao je i kako je Farook prošlog proljeća boravio mjesec dana u Saudijskoj Arabiji, a kada se vratio, pohvalio se da se oženio s Tashfeen Malik, po struci farmaceutkinjom.

Glasnogovornik FBI-a David Bowdich kazao je kako nije isključeno da je napad povezan s terorizmom. Motivi napada i dalje se istražuju.

OK, donosimo vam video snimak novinarskog izvještavanja u kojem novinar velike medijske TV kuće kaže:

“Ovo je užasno, no čini se da su tri glumca (slijedi lagana pauza) uhvaćeni, i to je dobra vijest”

Nikada u vijestima niste čuli da se ubojice koji su ubili ljude u masovnom pucnjavi nazivaju “glumcima” ili “saučesnicima” (doslovni prijevod engleske riječi “actors”), već se nazivaju ubojicama, teroristima, napadačima, militantima.

Novinari prilikom izvještavanja su pod tolikim stresom, tako da se katkad ne mogu niti koncentrirati kada treba reći neku laž, jer prilikom laganja radi čitav mozak.

Ako uzmemo riječ “saučesnik”, novinar je nabrojao tri napadača, i ako postoje samo tri napadača, oni ne mogu biti ničiji saučesnici. Znači riječ “glumac” je riječ koja je upotrebljena u tom kontekstu.

Već je izašlo u javnost da su se antiterorističke vježbe održavale u toj zgradi par dana prije napada, i da je SWAT tim imao iste te vježbe vrlo blisu mjesta zločina, što je jako čudno, te da je to još jedan napad pod “lažnom zastavom”

Pogledajmo video u kojem novinar napadače naziva GLUMCIMA:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

U Americi lansiran koncept neizravnog rata protiv Rusije
NEMA VIŠE TEORIJE ZAVJERA: Uhvaćeni zapovjednik ISIS-a izrekao zastrašujuću ispovijest o Barack Obami

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

reklama