Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » U Švedskoj 14.000 ljudi! Kako je to moguće? Znate li vi gdje su nestali?

U Švedskoj 14.000 ljudi! Kako je to moguće? Znate li vi gdje su nestali?

Migranti-izbegliceŠvedska policija šokirala: ‘Ne znamo gdje je 14 tisuća migranata koje smo trebali deportirati, nestali su!’

S obzirom na veliki priljev migranata, Švedska je pojačala kontrolu na granicama.

Švedska je krajem listopada naložila policiji da deportira 21.748 osoba, ali 14.000 tisuća, koje je policija registrirala, je nestalo.

Čak 14.000 ilegalnih migranata odmetnika i potencijalnih silovatelja koji su čekali deportaciju jednostavno su ‘nestali s radara’, objavila je švedska policija lokalnim medijima i dodala da ne zna gdje su ti tražitelji azila, piše RS.

Krajem listopada Švedska je naložila policiji da provede deportaciju 21.748 osoba, a njih 14.140 koje je policija registrirala jednostavno je nestalo.

“Jednostavno ne znamo gdje su”, rekao je Patrik Engström, šef švedske granične policije.

Ostatak migranata, njih 7.608, trenutno boravi u izbjegličkim centrima, u zatvoru su ili žive odvojeno čekajući deportaciju.

S obzirom na veliki priljev migranata, Švedska je pojačala kontrolu na granicama i vraćaju sve one koji ilegalno žele ući u zemlju.

Švedske vlasti priopćile su kako je od siječnja u njihovu državu ušlo 120.000 ljudi dok će do kraja godine azil dati za 190.000 izbjeglica.

Kako stvari stoje, policija je nemoćna, a ilegalnim imigrantskim odmetnicima je poslana poruka, da ako trebaju biti deportirani, oni mogu samo pobjeći i nestati!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

CIJELI SVIJET NA NOGAMA, A MEDIJI VAM SVE SKRIVAJU: Na tisuće Židova izašlo na ulice protiv cionista i Novog svjetskog poretka! (VIDEO)
ČUVENI ŽIDOVSKI PROROK JE 1797. OVO REKAO: Kad Rusija ponovo uđe na Krim, osvojit će i Carigrad, a onda će doći Mesija

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , ,

reklama