Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Pucnjava u San Bernardinu ima sve znakove državne organizacije ili ISIS terorističkog napada (od onoga što znamo do sada)

Pucnjava u San Bernardinu ima sve znakove državne organizacije ili ISIS terorističkog napada (od onoga što znamo do sada)

bernardino-amerika-pucnjavaJoš je prerano išta govoriti o ovoj priči, tako da sve što je ovdje navedeno može biti predmet novog razvoja čim informacije postanu dostupne

… no iz onoga što znamo do sada, pucnjava u San Bernardinu, kako se čini je bila “lažno zastava” i organizirana vladima operacija ili ISIS teroristički napad, piše Naturalnews

Prema onome što znamo do sada, je da ovaj čin ne sliči ni na koji način na “usamljenog ubojicu” ili ljutog vlasnika oružja koji je naciljao nekoga koga mrzi.

Napad se dogodio na Regionalnom centru za osoba sa poteškoćama u razvoju, tvrtka koja pomaže osobama s invaliditetom da bi poboljšali svoje život uz pomoć treninga, savjetovanja, samo-poboljšanja i još puno toga.

Niti jedan usamljeni napadač ne puca u zgradi punoj ljudi s invaliditetom. Ovo je valjda prvi put u povijesti da se ovakav slučaj desio.

Sada znamo i to da je policija Los Angelesa koristila istu zgradu u kojoj je izvršen napad, kao pozornicu za aktivnu vježbu pucnjave i masakra, i te su se vježbe provodile svaki mjesec!

Ključni citat medijske kuće KTLA glasi:

“Prvi poziv je došao 10:59 ujutro da je više hitaca ispaljeno na području 1365 S. Waterman Ave., rekao poručnik Richard Lawhead iz Policijske uprave San Bernardino. Odjela SWAT tima je imao trening u blizini te bio u pogonu, “spreman za akciju” te je brzo došao na mjesto nesreće, rekao Lawhead.

Možda čak i prebrzo, neki bi rekli.

“Još jedna masovna pucnjava, gdje su se slučajno, vježbe treninga događale tijekom ili prije samog događaja.”

Vojna oprema, vozilo za bijeg i više …

“Prema izjavama svjedoka, to pucanje je provedeno od strane “troje bijelih muškaraca odjevenih u vojnu opremu”.

Oni su bili vrlo organizirani, čak i previše. Oni ubijaju invalide, a zatim bježe u vozilu koje ih je čekalao, a koje još još do sada nije pronađeno.

To nisu postupci bjesomučnog, usamljenog revolveraša. To je akcija visoko obučenih snaga s određenom misijom koju treba provesti.

Svi znakovi (do sada) ukazuju na napad pod “lažnom zastavom” ili ISIS teroristički napad

Sve je prepuno dokaza da je ova akcija isplanirana, profesionalni rad, koji se proveo u određenu političku svrhu.

A to ostavlja samo dva vjerojatna objašnjenja od onoga što znamo do sada (to bi se moglo promijeniti kada saznamo nove detalje, naravno):

Mogućnost # 1) Ovo bi mogao biti postavljen vladin lažni napad pod lažnom zastavom, koji se proveo u očajničkom pokušaju da ocrni vlasnike oružja, do te mjere i tako okrutno i zlo da bi čak i ubijeli osobe s invaliditetom. Kraj ove igre? Nacionalna kontrola oružja, naravno. Obama treba opravdanj za izvršnu naredbu kriminalizacije oružja u vlasništvu građanima (koje će možda pokrenuti građanski rat, usput).

Mogućnost # 2) Ovo bi mogao biti ISIS-ov teroristički napad, proveden od ISIS-ovih operativaca odjevenih u vojne opreme. ISIS, naravno, je obećao da će napasti Ameriku baš kao što su nedavno napali Pariz.

Obamina administracija (a skoro i svi demokrati) je slijepa oka bila na vrlo stvarnu prijetnju da će ISIS prijeći otvorene granice i zauzeti Ameriku na način kao i u okupiranoj Francuskoj.

Svaka osoba koja kritički govori o ISIS-u je bila ismijana i označena kao jedan “Islamofob” od strane suludog ljevičarskog medija koji živi u zemlji bajki i deluzija poricanje o otvorenim granicama i nacionalnoj sigurnosti.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Globalno zatopljenje je prijevara, a globalisticka znanost je laž projektirana da kontrolira čovječanstvo, a ne da ga spasi!
Nestanak struje na Krimu je bila američko-turska teroristička sabotaža !?

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama