Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NOVI ‘FALSE FLAG’: PUCNJAVA U SAN BERNARDINU VRLO SUMNJIVA! ODRŽANE VJEŽBE ISTOG SCENARIJA PAR DANA PRIJE!

NOVI ‘FALSE FLAG’: PUCNJAVA U SAN BERNARDINU VRLO SUMNJIVA! ODRŽANE VJEŽBE ISTOG SCENARIJA PAR DANA PRIJE!

kalifornija-san-bernardinoPucnjava je započela nekoliko sati nakon što su republikanaci blokirali raspravu zakona o oružju

Pucnjava u regionalnom centru za brigu o osobama s poteškoćama u San Bernardinu, oko 100 kilometara istočno od Los Angelesa, predstavlja najveći masakr od onoga u Sandy Hook osnovnoj školi u Newtownu, u prosincu 2012. godine, u kojem je poginulo 27 osoba, uključujući napadača.

Ovaj napad samo je jedan u nizu takvih slučajeva u SAD-u. Do sada je u 2015. bilo više od 350 pucnjava u kojima je ranjeno četvoro ili više ljudi, piše infowars.com

“Došli su spremni učiniti ono što su učinili, kao da su na zadatku”, kazao je Jarrod Burguan, šef policije u San Bernardinu.

Identificiran je jedan od osumnjičenih za napade, javlja CNN. Riječ je o Syedu Farooku, inače zdravstvenom inspektoru i američkom državljanu. Vjeruje se da njemu pripada i kuća u Redlandsu koju je policija opkolila. Također, otkriveno je i kako je jedna od pušaka upotrijebljena u zločinu legalno kupljena i povezana s jednim od napadača. Policija zasad ne otkriva o kome je riječ.

Šogor osumnjičenog Syeda Farooka, Farhan Khan, rekao je policiji: ‘Nemam pojma zašto bi Syed učinio ovako nešto. I sam sam u šoku!’

Syedova obitelj nije ni njega, ni njegovu suprugu vidjela od srijede, rekao je Hussam Ayloush, ravnatelj CAIR-a (Vijeća za američko-islamske odnose).

Pucnjava u unutarnjem Regionalnom centru San Bernardino, Kalifornija ne uklapa se u uzorak tipičan za masovne pucnjave i čini se da je usmjeren na izazivanje rasprostranjenog javnog zgražanja.

Analizirajući pucnjavu u San Bernardinu dolazimo do slijedećih činjenica:

  • Izvješća su pokazala tri napadača sa taktičkom opremom.
  • Osumnjičeni su pobjegli trenutak nakon pucnjave u crnom terencu.
  • Pucnjava nije uzrokovana nezadovoljnim zaposlenikom.
  • Do sada ne postoji motiv i pucnjava tada nema smisla.
  • Nekoliko dana prije pucnjave je organizirana aktivna vježba za slučaj sličnog napada u susjednom gradu Victorville, Kalifornija.
  • Policija objavljivanje vrlo malo informacija o pucnjavi, žrtvama, mogućim osumnjičenicima i druge detalje.
  • Pucnjava u objektu za osobe s poteškoćama u razvoju nesumnjivo će rezultirati rasprostranjenim bijesom, kao i pucnjava u Sandy Hook osnovnoj školi 14. prosincu 2012. godine.
  • Kao i Sandy Hook, pucnjava u Kaliforniji će još više progurati zahtjev za tzv. mjere kontrole oružja.
  • Pucnjava se dogodila nekoliko sati nakon što su republikanci blokirali raspravu o prijedlogu zakona o oružju kako bi spriječili ljude na vladinom no-fly popisu da ostvarivanju svoja prava po 2. amandmanu.
  • Postoje nepotvrđena izvješća da je pucnjavu proveo najmanje jednom bliskoistočni muškarac, glasina kojom se hrani domaći teror i zastrašivanje ISIS-om u Americi putem medija.

 

 

 

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*
 

 

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Liječnici ga otpisali, a on uzeo stvar u svoje ruke: Kako sam pobijedio rak! (RECEPT)
PRVO BIOLOŠKO ORUŽJE SMISLIO JE ZADARSKI LIJEČNIK U 17. STOLJEĆU Michiel Angelo Salamon predlagao je da se turske vojnike zarazi bakterijom kuge

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , ,

reklama