Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » PUTIN IDE DO KRAJA! Rusija šalje 150.000 vojnika u Siriju da zbrišu Islamsku državu sa lica zemlje!

PUTIN IDE DO KRAJA! Rusija šalje 150.000 vojnika u Siriju da zbrišu Islamsku državu sa lica zemlje!

rusija-invazijaVladimir Putin je riješio završiti započeti rat sa Islamskom državom i sprema poslati 150.000 vojnika u Siriju da je “očiste” od džihadista

Britanski “Express” poziva se na izvor iz ruske administracije i tvrdi da Rusija polako priprema teren da pošalje kopnene snage u Siriju, koje će imati zadatak da rat s Islamskom državom završe jednom za svagda.

List tvrdi i da će vojska Rusije imati i dodatne zadatke: osigurati opstanak na vlasti, do izbora, predsjednika Sirije Bashar al-Assada, kao i da počisti islamiste s naftnih polja oko gradova Rake i Palmire, gdje su glavna uporišta ID u ovoj zemlji.

Ruska avijacija je poslije obaranja zrakoplova Suhoj 24 od strane Turske u zračnom prostoru Sirije intenzivirala zračne napade na ID, pa je devet strahovitih akcija izvedeno u samo posljednja 24 sata.

S obzirom na to da Turska gomila tenkove na svojoj granici sa Sirijom i da je počela sa svoje teritorije da tuče položaje sirijske vojske, jasno je i Putinu da vremena za gubljenje nema.

Zato sprema odlučujući udarac islamistima i njihovim saveznicima na tlu Sirije.
 
(informer.rs/uredio:nsp)

ČOVJEK KOJEG ZOVU PROROKOM: 'Ruski napad u Siriji razgolitio je SAD i njihove oligarhe poput Rockefellera, Gatesa, Sorosa... Sad je jasno tko podržava ISIL'
TURSKA BLOKIRALA BOSPOR I DARDANELE: Ruska dostava i crnomorska flota totalno blokirane. Turci ovim proglasili rat Rusiji, i misle da su već u ratu?

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , ,

reklama