Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Američki general Thomas McInerney: Predsjednik Turske je islamist i želi sukobiti SAD i Rusiju!

Američki general Thomas McInerney: Predsjednik Turske je islamist i želi sukobiti SAD i Rusiju!

lt-gen-thomas-mcinerneyAmerički general Thomas McInerney izjavio je da oboreni ruski Suhoj nije predstavljao nikakvu opasnost za Tursku

Erdogan, političar-islamist, teži da napravi konflikt između Rusije i NATO saveza, a sa ciljem da zataška i skrene pozornost sa svog djelovanja u regiji i Siriji, kaže general McInerney na najgledanijoj američkoj tv postaji Fox.

Američki general je nastupio u potpunosti kao prijatelj i saveznik Rusije, što je izazvalo veliku pozornost i iznenađenje kod američke javnosti.

“Znate, sasvim je moguće da Erdogan želi novi konflikt između SAD i Rusije, kao što ga imamo u Ukrajini. To nama nikako ne treba. “- kaže general McInerney.

On objašnjava kako u svojoj karijeri nije vidio američku avijaciju da se ponaša tako kao što je to učinila turska avijacija u slučaju ruskog Suhoja, oštro osuđujući obaranje ruskog zrakoplova.

Erdogana je nazvao političarem-islamistom koji se okrenuo zakonima šerijata i istakao da Erdogan imao vrlo snažnu ulogu u regiji kroz ratovanje protiv Kurda.

General McInerney je nazvao političko djelovanje Erdogana u regiji “sumnjivim”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(pravda.rs,youtube/uredio:nsp)

STRAVA U NORVEŠKOJ: "UMJERENI MUSLIMANI" PODRŽAVAJU KAMENOVANJE ŽENA ZBOG PRELJUBA I POGUBLJENJE HOMOSEKSUALACA (VIDEO)
Lazarev: Cjepiva, GM proizvodi, hrana, klasična muzika…

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , ,

reklama