Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BRUTALNA MEDIJSKA POGREŠKA ILI NAMJEŠTALJKA: Ova žena nije francuski bombaš-samoubojica, pronađena je živa u Maroku! (VIDEO)

BRUTALNA MEDIJSKA POGREŠKA ILI NAMJEŠTALJKA: Ova žena nije francuski bombaš-samoubojica, pronađena je živa u Maroku! (VIDEO)

pariz-bombasica-terorizamNovi dokazi o napadu u Parizu dolaze na svjetlo dana. Curi na sve strane, službena priča je šuplja poput švicarskog sira

“Nemam veze s Hasnom niti s terorizmom”, izjavila je Marokanka Nabila. Poznata medijska kuća Al Jazeera nije htjela skrivati ovu priču, kao što to CNN radi.

Brojni su lokalni, ali i svjetski mediji Marokanku Nabilu predstavili javnosti kao Hasnu Aitbulahen, bombašicu koja je aktivirala eksploziv tijekom policijske racije u Parizu prošloga tjedna.

Al Jazeera Plus je Nabilu, ženu s fotografije koja je obišla svijet, pronašla u Maroku.

“Nemam veze s Hasnom niti s terorizmom”, izjavila je Nabila i dodala je da su njezine fotografije prodane novinaru koji ih je objavio.

Fotografije su nastale za vrijeme njezina boravka u Francuskoj, a Nabila je ovom globalnom medijskom omaškom postala žrtvom pogrešnog identiteta.

“Rodbina koju dugo nisam vidjela mislila je da sam poginula”, priča Marokanka koja se sada trud ispraviti sliku o sebi.

Prvi je korak objava njezina pravog identiteta javnosti koja je zbog neprovjerenih podataka jednog novinara krivo informirana.

Tko je onda prava bombašica, i koji je njezin identitet, te za koga ona radi? Previše pitanja koja će na žalost ostati neodgovorena.
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Pet kontroverznih okultnih i magijskih disciplina svijeta
SVI TERORISTIČKI NAPADI OD 1980. GODINE DO DANAS: Netko je imao pune ruke posla organizirajući sve ovo (VIDEO)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,

reklama