Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BRUTALNA MEDIJSKA POGRE┼áKA ILI NAMJE┼áTALJKA: Ova ┼żena nije francuski bomba┼í-samoubojica, prona─Ĺena je ┼żiva u Maroku! (VIDEO)

BRUTALNA MEDIJSKA POGRE┼áKA ILI NAMJE┼áTALJKA: Ova ┼żena nije francuski bomba┼í-samoubojica, prona─Ĺena je ┼żiva u Maroku! (VIDEO)

pariz-bombasica-terorizamNovi dokazi o napadu u Parizu dolaze na svjetlo dana. Curi na sve strane, slu┼żbena pri─Źa je ┼íuplja poput ┼ívicarskog sira

“Nemam veze s Hasnom niti s terorizmom”, izjavila je Marokanka Nabila. Poznata medijska ku─ça Al Jazeera nije htjela skrivati ovu pri─Źu, kao ┼íto to CNN radi.

Brojni su lokalni, ali i svjetski mediji Marokanku Nabilu predstavili javnosti kao Hasnu Aitbulahen, bombašicu koja je aktivirala eksploziv tijekom policijske racije u Parizu prošloga tjedna.

Al Jazeera Plus je Nabilu, ┼żenu s fotografije koja je obi┼íla svijet, prona┼íla u Maroku.

ÔÇťNemam veze s Hasnom niti s terorizmomÔÇŁ, izjavila je Nabila i dodala je da su njezine fotografije prodane novinaru koji ih je objavio.

Fotografije su nastale za vrijeme njezina boravka u Francuskoj, a Nabila je ovom globalnom medijskom oma┼íkom postala ┼żrtvom pogre┼ínog identiteta.

ÔÇťRodbina koju dugo nisam vidjela mislila je da sam poginulaÔÇŁ, pri─Źa Marokanka koja se sada trud ispraviti sliku o sebi.

Prvi je korak objava njezina pravog identiteta javnosti koja je zbog neprovjerenih podataka jednog novinara krivo informirana.

Tko je onda prava bomba┼íica, i koji je njezin identitet, te za koga ona radi? Previ┼íe pitanja koja ─çe na ┼żalost ostati neodgovorena.
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Pet kontroverznih okultnih i magijskih disciplina svijeta
SVI TERORISTI─îKI NAPADI OD 1980. GODINE DO DANAS: Netko je imao pune ruke posla organiziraju─çi sve ovo (VIDEO)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,

reklama