Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » AMERIČKI OBAVJEĆ TAJAC OTVORIO DUĆ U: ‘Ne nasjedajte, svi teroristički napadi su laĆŸni!’(VIDEO)

AMERIČKI OBAVJEĆ TAJAC OTVORIO DUĆ U: ‘Ne nasjedajte, svi teroristički napadi su laĆŸni!’(VIDEO)

STEELE-LAZNI-NPADMasovni mediji ignoriraju ova priznanja! Sve je namjeơteno! Ruơenje drevnih spomenika je namjeơteno također, to normalni teroristi ne rade

Robert David Steele je američki obavjeĆĄtajac OruĆŸanih snaga SAD-a koji je za “Marine Corps” radio punih 20 godina, kao i bivĆĄi CIA-in agent koji je u emisiji koja govori o borbi protiv terorizma jasno rekao: “Većina terorističkih napada je izmiĆĄljena.

Te napade stvorila je tajna sluĆŸba. Ponavljam svaki teroristički napad, poglavito u SAD-u je namjeran i laĆŸan ili ih je forsirao FBI.

Činjenica je da mi sada imamo građane koji za FBI potiču terorizam.

Također je naglasio da su većina terorista i većina terorističkih napada izrađeni od strane naĆĄih sigurnosnih sluĆŸbi.

Na primjer, svaki teroristički incident koji smo imali u Americi je bio napad pod “laĆŸnom zastavom”.

Ć to se tiče DĆŸihad Johna, on je po svemu sudeći financiran od strane Saudijske Arabije, a treniran od strane CIA-e. UniĆĄtavanje starih spomenika starih kultura je isto tako prikrivena operacija, to nije neĆĄto ĆĄto bi normalni teroristi radili. Ni nacisti nisu ruĆĄili spomenike kulture u takvoj mjeri.

“Mi se zaista nalazimo u jednom azilu ludila”, izjave su koje su pokrenule uzbunu u javnosti, iako se to znalo i puno prije ovoga, i iako Steel nije jedini koji tvrdi da ĆŸivimo na kazaliĆĄnim daskama upravljanim neponovljivim reĆŸiserima ludila.

Rekao je istinu, a istina je da smo svi prevareni. Oni se igraju naĆĄim ĆŸivotima. Kroje priče i događaje kako im paĆĄe.

IzmiĆĄljaju terorizam kako bi kasnije ubijali civile i nikome niĆĄta. Govor Steela moĆŸete pogledati u nastavku na 12. minuti i 30 sekundi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,