Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » AMERIČKI OBAVJEŠTAJAC OTVORIO DUŠU: ‘Ne nasjedajte, svi teroristički napadi su lažni!’(VIDEO)

AMERIČKI OBAVJEŠTAJAC OTVORIO DUŠU: ‘Ne nasjedajte, svi teroristički napadi su lažni!’(VIDEO)

STEELE-LAZNI-NPADMasovni mediji ignoriraju ova priznanja! Sve je namješteno! Rušenje drevnih spomenika je namješteno također, to normalni teroristi ne rade

Robert David Steele je američki obavještajac Oružanih snaga SAD-a koji je za “Marine Corps” radio punih 20 godina, kao i bivši CIA-in agent koji je u emisiji koja govori o borbi protiv terorizma jasno rekao: “Većina terorističkih napada je izmišljena.

Te napade stvorila je tajna služba. Ponavljam svaki teroristički napad, poglavito u SAD-u je namjeran i lažan ili ih je forsirao FBI.

Činjenica je da mi sada imamo građane koji za FBI potiču terorizam.

Također je naglasio da su većina terorista i većina terorističkih napada izrađeni od strane naših sigurnosnih službi.

Na primjer, svaki teroristički incident koji smo imali u Americi je bio napad pod “lažnom zastavom”.

Što se tiče Džihad Johna, on je po svemu sudeći financiran od strane Saudijske Arabije, a treniran od strane CIA-e. Uništavanje starih spomenika starih kultura je isto tako prikrivena operacija, to nije nešto što bi normalni teroristi radili. Ni nacisti nisu rušili spomenike kulture u takvoj mjeri.

“Mi se zaista nalazimo u jednom azilu ludila”, izjave su koje su pokrenule uzbunu u javnosti, iako se to znalo i puno prije ovoga, i iako Steel nije jedini koji tvrdi da živimo na kazališnim daskama upravljanim neponovljivim režiserima ludila.

Rekao je istinu, a istina je da smo svi prevareni. Oni se igraju našim životima. Kroje priče i događaje kako im paše.

Izmišljaju terorizam kako bi kasnije ubijali civile i nikome ništa. Govor Steela možete pogledati u nastavku na 12. minuti i 30 sekundi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,