Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » AMERI─îKI OBAVJE┼áTAJAC OTVORIO DU┼áU: ÔÇśNe nasjedajte, svi teroristi─Źki napadi su la┼żni!’(VIDEO)

AMERI─îKI OBAVJE┼áTAJAC OTVORIO DU┼áU: ÔÇśNe nasjedajte, svi teroristi─Źki napadi su la┼żni!’(VIDEO)

STEELE-LAZNI-NPADMasovni mediji ignoriraju ova priznanja! Sve je namje┼íteno! Ru┼íenje drevnih spomenika je namje┼íteno tako─Ĺer, to normalni teroristi ne rade

Robert David Steele je ameri─Źki obavje┼ítajac Oru┼żanih snaga SAD-a koji je za ÔÇťMarine CorpsÔÇŁ radio punih 20 godina, kao i biv┼íi CIA-in agent koji je u emisiji koja govori o borbi protiv terorizma jasno rekao: ÔÇťVe─çina teroristi─Źkih napada je izmi┼íljena.

Te napade stvorila je tajna slu┼żba. Ponavljam svaki teroristi─Źki napad, poglavito u SAD-u je namjeran i la┼żan ili ih je forsirao FBI.

─îinjenica je da mi sada imamo gra─Ĺane koji za FBI poti─Źu terorizam.

Tako─Ĺer je naglasio da su ve─çina terorista i ve─çina teroristi─Źkih napada izra─Ĺeni od strane na┼íih sigurnosnih slu┼żbi.

Na primjer, svaki teroristi─Źki incident koji smo imali u Americi je bio napad pod “la┼żnom zastavom”.

┼áto se ti─Źe D┼żihad Johna, on je po svemu sude─çi financiran od strane Saudijske Arabije, a treniran od strane CIA-e. Uni┼ítavanje starih spomenika starih kultura je isto tako prikrivena operacija, to nije ne┼íto ┼íto bi normalni teroristi radili. Ni nacisti nisu ru┼íili spomenike kulture u takvoj mjeri.

“Mi se zaista nalazimo u jednom azilu ludilaÔÇŁ, izjave su koje su pokrenule uzbunu u javnosti, iako se to znalo i puno prije ovoga, i iako Steel nije jedini koji tvrdi da ┼żivimo na kazali┼ínim daskama upravljanim neponovljivim re┼żiserima ludila.

Rekao je istinu, a istina je da smo svi prevareni. Oni se igraju na┼íim ┼żivotima. Kroje pri─Źe i doga─Ĺaje kako im pa┼íe.

Izmi┼íljaju terorizam kako bi kasnije ubijali civile i nikome ni┼íta. Govor Steela mo┼żete pogledati u nastavku na 12. minuti i 30 sekundi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,