Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVI DOKAZI: Napad na Pariz je najavljen čak i kroz video igru “Battlefield 3″?!

NOVI DOKAZI: Napad na Pariz je najavljen čak i kroz video igru “Battlefield 3″?!

pariz-teroristi-battlefieldPrediktivno programiranje za napad u Parizu kao i za 11. rujna, postoje u filmovima, video igrama, serijama, samo trebamo obratiti pozornost

Ako shvatimo ozbiljno prediktivno programiranje u igri “Battlefield 3″, onda možemo sa sigurnošću reći da je napad isplaniran još 2011. godine.

Netko će primjetiti i zaključiti da je to možda slučajno, no ipak pogoditi točan datum, i napraviti virtulani teroristički napad u jednoj od najpoznatijih video igara, nije baš slučajnost.

Nešto o igri…

Battlefield 3 (Bojno polje 3, poznato i po kratici BF3) je video-igra u vidu pucačine iz prvog lica, koju je razvio EA Digital Illusions CE i objavio Electronic Arts, Sega (Japan)

Igra je objavljena u Sjevernoj Americi 25. listopada 2011, u Europi 28. listopada 2011. za Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, a EA Mobile je potvrdio verziju igre za iOS platforme.

Igra nije podržana od operativnih sustava prije Windows Vista, jer igra podržava jedino DirectX 10 i 11.

Igra predstavlja izravni nastavak Battlefield-a 2, iz 2005. godine, kao i 11. naslov Battlefield franšize. Igra je prodana u 5 milijuna primjeraka u prvom tjednu od objavljivanja, a većina ocjenjivača video igara iznijeli su svoje kritike na ovaj naslov.

PC preuzimanje je privilegija igračima sa EA Origin platformom, preko koje se PC igrači autentificiraju prilikom povezivanja u igru.

U kampanji za jednog igrača, igrači preuzimaju odijela različitih vojnih specijalnosti; uključujući USMC marinske odrede, F-18 sistemske časnike, M1 Abrams tenkovske operatore i SPETSNAZ operativce.

Igra je smještena na više lokacija, uključujući predio Irana i prati priču vodnika Blackburna, a kasnije i operativca Dmitrija Majakovskog.

Pogledajte VIDEO iz video igre:
 

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

JELOVNICI VELIKIH DIKTATORA: 9 suludih prehrambenih navika
JEDVA ČEKALI DA UVEDU POLICIJSKU DRŽAVU: Najviši stupanj uzbune u Bruxellesu, zatvoren metro! "Izbjegavajte šoping centre, koncerte..."

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,

reklama