Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, SVIJET U RATU » TAJNA SLUŽBA RUSIJE TVRDI: Napadi u Parizu na Petak 13. je masonski ritual koji prethodi Trećem svjetskom ratu (VIDEO)

TAJNA SLUŽBA RUSIJE TVRDI: Napadi u Parizu na Petak 13. je masonski ritual koji prethodi Trećem svjetskom ratu (VIDEO)

pariz-teroristički-napad-petak-13Novi izvještaj ruskog ministarstva obrane navodi da se napadi u Parizu na Petak 13. mogu povezati sa “ritualnim pokoljem” koji masoni provode kao uvod u Treći svjetski rat

U izvještaju se navodi su CIA, DGSE (francuska obavještajna služba), MI6, Mossad i Vatikan sudjelovali u unaprijed osmišljenom planu za sprovođenje “terorističkog” napada u Parizu pod lažnom zastavom.

Zavjeru je otkrila Glavna obavještajna uprava (GRU) Rusije 27. listopada nakon tajnog sastanka u Washingtonu kom su nazočili direktor CIA-e, John Brennan, i direktor DGSE, Bernard Bajolet, izvještava whatdoesitmean.com

Izvještaj dalje navodi da je službena svrha ovog sastanka vrhovnih obavještajaca Zapada bila javna diskusija o budućnosti Bliskog istoka.

Međutim, skriveni razlog je otkriven kada su se oni nakon konferencije sastali u domu američkog potpredsjednika, Joseph Bidena, koji je vrhovni rimokatolički jezuit u Americi. Sastanak je vodio John Brennan, koji je obavještajni analitičar treniran od strane jezuita.

Odmah nakon ovog sastanka, GRU je upozorila rusko ministarstvo obrane da bi jezuiti-masoni mogli napasti Rusku federaciju 13. studenog pošto ove tajne organizacije uvijek planiraju napade pod lažnom zastavom na njima važne i “mistične” datume.

Važno je napomenuti da Ruska federacija izdvaja znatan dio resursa za “ezoteričke / sotonističke / religijske” informacije zbog iskustva u Drugom svjetskom ratu u borbi protiv njemačkog nacističkog carstva, kada se nisu borili samo protiv vojske, već i protiv “nepoznatih / nevidljivih” sila.

I baš tako kako je GRU i upozorila, Zapad je iskoristio 13 studenog (koji uključuje magične masonske brojeve 11 i 13) za pokretanje “ritualnog masakra” u kome je stradalo najmanje 128 ljudi, a ranjeno 180 od kojih je bar 99 u kritičnom stanju.

U izvještaju se navodi da je petak 13. za masone značajan po tome što je upravo na petak 13. u listopadu 1307. godine došlo do zabrane njihove tajne organizacije i uhićenja njihovih članova, a zatim je ponovo na petak 13. u ožujku 1314. godine spaljen vrhovni vođa organizacije, Jacques de Molay, ispred katedrale Notre Dame.

jezuitiVažno je napomenuti da je GRU upozoravala još 2013. godine da će se masoni osvetiti zbog toga što je papa Franja izabran za rimokatoličkog papu (i postao prvi jezuit koji je postavljen za papu u povijesti crkve) 13. ožujka 2013, iako se jezuiti zakletvom obvezuju neće težiti višem položaju u rimokatoličkoj crkvi zbog povezanosti s masonima.

Vezu između jezuita i masona je prvi dokumentirao Kongres SAD 1913. godine, kada je utvrđeno da su zakletve ovih dviju tajnih organizacija skoro identične kada je u pitanju njihovo zaklinjanje na borbu protiv svih vlasti ili nacija.

Pored faktora osvete, izvješće navodi da je pokolj u Parizu poslužio i kao odskočna daska za konačni cilj jezuita i masona – Treći svjetski rat.

Oni se nadaju da će to postići tako što će Francuska proglasiti masakr kao ratni čin i da će se pozvati na Članak 5 sporazuma Sjevernoatlantske organizacije (NATO).

Članak 5 NATO sporazuma navodi da odgovor na napad na neku članicu NATO-a može uključivati ​​oružane snage, mada ne mora. NATO obećava da će odgovoriti na napad na neku od njegovih članica ako smatra da je to neophodno za uspostavljanje sigurnosti. Taj odgovor na napad može biti sve od nuklearnog rata do jačeg diplomatskog prosvjeda.

Jedini put kada je Članak 5 NATO sporazuma iskorišten u povijesti jeste kada je došlo do napada na SAD 11. rujna 2001. godine.

Pošto je francuski predsjednik Francois Hollande službeno rekao da je masakr u Parizu “ratni čin” počinjen od strane Islamske države, analitičari ruskog ministarstva obrane tvrde u izvješću da su se Francuzi zakleli na “nemilosrdan odgovor”, što može značiti da će doći i do sukoba sa Ruskom federacijom.

Iako je ministarstvo vanjskih poslova upozorilo da ne treba žuriti sa zaključcima kada su u pitanju motivi i ciljevi koje su teroristi imali u Parizu, izvješće napominje da je zapadna propaganda pojačana do maksimuma kako bi se svi Zapadnjaci uvukli u rat.

Pošto Ruska federacija od 30. rujna bombardira Islamsku državu i njezine terorističke saveznike, glavni strah jezuita i masona je da će se razotkriti da oni podržavaju ove barbare osiguravajući im oružje i resurse i da će svi saznati tko su pravi monstrumi u čitavoj priči, navodi se u izvještaju.

Možemo samo da se nadamo da će svi saznati istinu o pokolju prije nego što dođe do Trećeg svjetskog rata.
 

 
(webtribune.rs,thetotalcollapse.com,youtube/uredio:nsp)

Počela bitka koja će zadugo riješiti sudbinu Europe - migranti su u njoj samo "oružje"
STRAVIČNE INFORMACIJE KOJE HRVATSKI MEDIJI PREŠUĆUJU: NOVINAR UŽIVO: ‘Mediji vam lažu, evo što je istina o masakru u Parizu!’

Filed under: MEDIJI, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama