Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ZNANSTVENIK IZ CENTRA ZA KONTROLU BOLESTI PRIZNAO: ÔÇśUni┼ítio sam dokumente koji dokazuju da cjepivo uzrokuje autizamÔÇÖ!

ZNANSTVENIK IZ CENTRA ZA KONTROLU BOLESTI PRIZNAO: ÔÇśUni┼ítio sam dokumente koji dokazuju da cjepivo uzrokuje autizamÔÇÖ!

cijepljenje-aktivistMEDIJI VAS LA┼ŻU GODINAMA PLA─ćENIM LA┼ŻNIM ISTRA┼ŻIVANJIMA! ISTINA JE DA JE VEZA IZME─ÉU AUTIZMA I CJEPIVA JE STVARNA! “Donijeli smo kantu za sme─çe na sred prostorije i sve ono ┼íto je dokazivalo da cjepivo izaziva autizam smo bacili”

Donald Trump jedini je predsjedni─Źki kandidat u SAD-u koji je spreman re─çi istinu o cjepivima. I to ─Źini tako da di┼że ameri─Źko dru┼ítvo na noge, na aktivizam i prosvjetljenje u vezi cjepiva.

U nizu tweetova koje 2014. plasirao na ovoj dru┼ítvenoj mre┼żi, Trump je izazvao mno┼ítvo reakcija, ali i strah elite koja ga je u istom trenu brojnim ─Źlancima u mas-medijima poku┼íala diskreditirati i uni┼ítiti.

U svojim javnim istupima Trump je otvoreno govorio o masovnom procijepljenju dana┼ínje djece koje nema veze s mozgom. ÔÇśNa┼ía djeca nisu konji da ih cijepimo uvijek i stalnoÔÇÖ, napisao je te dodao da je smanjenje cjepiva nu┼żno kako bi sprije─Źili porast autizma kod djece. Jasno je upozorio roditelje svijeta da je veza izme─Ĺu autizma i procijepljivanja itekako stvarna.

No, iako nije jedini koji to uzastopno ponavlja, ba┼í kao i svi drugi koji progovore o tom pitanju automatski je diskreditiran od strane masovnih medija. Me─Ĺutim na scenu izlazi poznati znanstvenik CDC-ja (Centar za kontrolu bolesti) koji tvrdi: VEZA IZME─ÉU AUTIZMA I CJEPIVA JE STVARNA!

Rije─Ź je dr. William Thompsonu koji tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i cjepiva naprasno uni┼ítene.

“Donijeli smo kantu za sme─çe na sred prostorije i sve ono ┼íto je dokazivalo da cjepivo izaziva autizam smo bacili” ÔÇô uni┼ítiliÔÇÖ rekao je Thompson i time izazvao brojne prosvjede koji su se danima odr┼żavali ispred CDC-ja.


Dr. Thompson rekao je kako su sve znanstvene studije koje su pokazale ve─çu stopu autizma kog afroameri─Źkih dje─Źaka koji su primili MMR cjepivo zata┼íkane, a u razotkrivanju nevi─Ĺene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobivaju od vladinih agencija.

Potom je nastavio ─Źitati priop─çenje dr. Thompsona koja se odnosila na znanstvenu studiju objavljenu 2004. u znanstvenom ─Źasopisu Pediatrics. Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namjerno uni┼ítio podatke iz te znanstvene studije i to samo one koji dokazuju da su dje─Źaci cijepljeni MMR cjepivom, mla─Ĺi od 3 godine, imali pove─çanu stopu autizma za 340 posto.

Kako on govori, svi znanstvenici koji su radili na studiji, dogovorili su se da ─çe uni┼ítiti dokaze. Sre─çom dr. Thompson sa─Źuvao je ra─Źunalne datoteke koje dokazuju krivotvorene studije o kojima mo┼żete vi┼íe ─Źitati ovdje i o kojima je obavije┼íten i ameri─Źki kongres.

Me─Ĺutim, masovni mediji i dalje ┼íute iako je rije─Ź o razotkrivanju jedne od najve─çih industrija dana┼ínjice ÔÇô farmaceutske. Thompson je nadalje upozorio da ljudi uop─çe nisu svjesni da drasti─Źni porasta autizma itekako povezan s masovnim procijepljenjem djece, za koje ka┼że da je apsolutno nehumano s obzirom na broj cjepiva koja djeca primaju do 7. godine ┼żivota! Mo┼żda je sad jasnije za┼íto je cjepivo u Hrvatskoj obavezno? Nama nije!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,