Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » POZOR! RAZOTKRILO SE! ORBAN JE BIO U PRAVU, SOROŠ ZAPOVIJEDA: ‘Europa mora prihvatiti imigrante!’

POZOR! RAZOTKRILO SE! ORBAN JE BIO U PRAVU, SOROŠ ZAPOVIJEDA: ‘Europa mora prihvatiti imigrante!’

imigranti-izbjeglice-sorosSoroš otvoreno: ‘Mi odlučujemo kako će izgledati svijet!’

Prije nekoliko dana mađarski premijer Viktor Orban šokirao je cijeli svijet rekavši kako je multiglobalist jedan od gospodara kaosa, George Soroš, izazvao migrantsku krizu koja u ovom trenutku urušava Europu!

Dodao je da je Soroš predvodnik ljevičarskih organizacija i aktivista pod čijom se palicom odvija preseljenje jednog kontinenta na drugi. Time je Orban postao prvi premijer moderne Europe koji se usudio javno prokazati svjetsku elitu koja upravlja našom stvarnosti!

Orban je izrekao jedno zanimljivo upozorenje; pozvao je javnost na buđenje da se ne bi dogodilo da ni od kog izabrani pojedinci vladaju svijetom! Time je nedvosmisleno priznao da postoji vrhuška pojedinaca koju nije birao narod svijeta (čovječanstvo), a imaju tendenciju vladati planetom.

Dakle, preko noći je teorija urote postala stvarnost! Da je Orban bio u pravu kada je Soroš u pitanju, potvrđuje i sam Soroš. Iako bi ovaj lik sa svjetske pozornice trebao biti nebitan ljudima, on se sam stavlja u poziciju da daje naputke Europi, točnije Soroš sluganskim državnicima EU zapovijeda: ‘Morate primiti imigrante u Europu.’

On otvoreno izjavljuje za Project Syndicate, društveni forum otvorene propagande, da je EU dužna zbrinuti najmanje milijun muslimanskih migranata godišnje i trošiti godišnje za to 16,8 milijardi $, sveukupno 17 milijardi $ godišnje. Dužna? Dragi Europljani, jeste li znali da ste dužni Sorošu?

Kako Soroš dalje navodi, novac za prihvat imigranata EU će dobivati iz naprednih europskih zemalja i SAD-a u obliku dugoročnih obveznica, čime Soroš javno priznaje da je sve isplanirano puno prije. ‘EU treba sveobuhvatan plan da odgovori na krizu, treba učinkovito upravljanje nad tokovima tražitelja azila, da ih se može održati sigurnima, i da Europa na uredan način i dobrim tempom zadrži sposobnost da ih apsorbira.

Biti sveobuhvatna, plan mora proširiti izvan granica Europe’, piše Soroš i dodaje da je riječ o globalističkim planovima koje treba predvoditi UN. Indirektno Soroš potvrđuje sve ono što ‘teoretičari urote’ tvrde godinama; Novi svjetski poredak uspostavit će se pod UN-om koji je desetljećima pripreman za stanje kaosa koji promatramo danas.

Prema gospodinu Sorošu, migrantima se mora dopustiti da sami biraju gdje će se nastaniti pa će tako situacije poput one u malom selu Poschersried, gdje je na 40 stanovnika doselilo čak 120 imigranata (muškaraca), postati konstanta, na koju mi moramo šutjeti, inače ćemo biti prozvani kao ‘netolerantni’.

„Invazija je vođena, s jedne strane krijumčarima ljudi, a s druge strane onim aktivistima (za ljudska prava) koji podupiru sve što slabi državu,“ rekao je Orban spominjući Soroša kao predvodnika i jedne i druge invazije. Soroš mu je u stilu jednog od vođa NSP-a odgovorio za Bloomberg Business: ’‘Njegov plan tretira zaštitu nacionalnih granica kao cilj, a izbjeglice kao prepreku,“ reče Soroš. ‘Naš (Tko to mi? Tko je Soroša birao za išta?) plan tretira zaštitu imigranata kao cilj, a nacionalne granice kao prepreku’ što je naprosto šokantna izjava za cijelo čovječanstvo koje nije svjesno da Soroš otvoreno izjavljuje da vlada svijetom kao i da je njegov cilj, svijet bez nacionalnih granica, što samo opet potvrđuje teoriju Novog svjetskog poretka.


A upravo to je Orban i prokazao. Prokazao je da je Sorošev cilj uništenje nacionalnih granica, i identiteta svih država članica u svrhu jednoga svijeta – Novog poretka.

Naravno, to što Soroš spominje zapisano je puno prije, odnosno utkano je u same temelje Europske unije jer je jedan od glavnih arhitekata EU Jean Monnet, u jeku Drugoga svjetskoga rata 1943., izjavio: ˝Neće biti mira u Europi ako se države ponovo konstituiraju na osnovi nacionalnog suvereniteta… Europske zemlje su premale da bi garantirale njihovim narodima potreban napredak i društveni razvoj. Europske države moraju se konstituirati u federaciju…˝.

Dakle, očiti plan je uništenje nacionalnih suvereniteta i kulturnih osobitosti, pod kapom lažnog europeizma temeljenog na lažnim ne-vrijednostima i lažnim idealima kojima nas trolaju svih ovih godina pa i sada u vrijeme ove, tobože slučajne, invazije ilegalnih imigranata.

Isto tako jasno je kao dan da Soroš samo sluganski potrčko koji ‘imigrantskom krizom’ koja je tek vrh ledenog brijega, završava dijabolične planove elite koji imaju samo jedan cilj: poništiti čovjeka i sve ono Božansko u njemu.

Ili kako je to napisao Richard Coudenhove Kalergi, također jedan od začetnika EU: ‘Homogena euroazijska-negroidna rasa, po izgledu slična drevnim Egipćanima, zamijenit će raznovrsnost pojedinaca’.

Problem je samo u ljudima koji i dalje ne vjeruju da Soroš i drugi elitaši u ovom trenutku kroje svijet po svojoj volji i što im mi kao čovječanstvo to dopuštamo, iako nam u lice govore da smo produkt njihove samovolje i ništa više od toga.

VIDEO: JOŠ JEDAN OD DOKAZA DA JE OVO SVE ORGANIZIRAO GEORGE SOROS – VODIČI ZA IMIGRANTE, objavila firma u sorosevom vlasništvu pod nazivom “W2EU”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,