Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » DRAMATI─îNE SNIMKE S TERENA ZGRA┼ŻAJU SVIJET: Evo koje je stvarno stanje ilegalnih imigranata u Njema─Źkoj! (VIDEO)

DRAMATI─îNE SNIMKE S TERENA ZGRA┼ŻAJU SVIJET: Evo koje je stvarno stanje ilegalnih imigranata u Njema─Źkoj! (VIDEO)

imigranti-njemackaSituacija na terenu u mnogim gradovima u Njema─Źkoj mnogo je vi┼íe nego duboko uznemiruju─ça, odnosno dramati─Źna, pi┼íu njema─Źki mediji koji su javnosti pru┼żili video koji donosi prikaz kaosa u njema─Źkim prihvatili┼ítima

Stotine, tisu─çe imigranata kao u logorima nemaju mjesta ni za ┼íto drugo osim za nasilje koje svakim danom sve vi┼íe buja. Njema─Źka je o─Źajna, a njema─Źki su politi─Źari izvan sebe jer ba┼í nitko nije bio spreman za kaos koji je prema Orbanovim rije─Źima uzrokovao George Soros.

Za ovo stanje Europe koje izgleda posve ne─Źovje─Źno i apsolutno neuskla─Ĺeno s naprednom zapadnja─Źkom politikom 21. stolje─ça itekako postoje krivci koji su sve ovo osmislili i zanimljivo je, zapakirali Angeli Merkel koja nije mogla ni sanjati da ─çe cijeli kontinent u istom trenutku nahrliti u njezinu zemlju! Zanimljivo je tako─Ĺer da je Merkel napadnuta sa svih strana nakon ┼íto je odbila u─çi u rat s Rusijom.

Vrh njema─Źkih obavje┼ítajnih krugova (BND), Savezna policija i Slu┼żbe za za┼ítitu ustavnog poretka Njema─Źke pustili su u javnost preko njema─Źkog lista Welt am Sonntag pismo u kojem izra┼żavaju zgranutost politikom gospo─Ĺe Merkel i upozoravaju gra─Ĺane od kolapsa pravnog sustava u dr┼żavi uzrokovanog njezinom politikom dobrodo┼ílice prema imigrantima.

U tom pismu otvoreno prokazuju spregu politi─Źke elite i masmedija u ru┼íenju ustavnog poretka zemlje kroz nekontroliranu najezdu izbjeglica, u kojoj je narod je prepu┼íten pravnoj stihiji i potpunoj izdaji.

Pogledajte video…

Sve bi to bilo u redu da sam BND nije duboko upleten u skandal ┼ípijuniranja ureda Merkel od strane SAD-a. Predbacuje joj se da je upravo BND omogu─çio taj ┼ípijunski skandal i da je, ne samo poslovno ( na nadogradnji satelita i drugih ┼ípijunsko ┬ş tehni─Źkih ─Źuda npr.) usko vezana uz rad CIA-e.


Kad se to sve uzme u obzir, zapomaganje njema─Źke policije za pomo─ç o kojem se na veliko pi┼íe postaje manje vjerodostojno. To sve vi┼íe sli─Źi sinkroniziranom ratu tajnih slu┼żbi, policije i same politi─Źke elite u njenoj vlastitoj stranci CDU protiv jo┼í uvijek najmo─çnije ┼żene u Europi.

Sve uz obilatu pomo─ç Soro┼íevih nevladinih udruga i engleske politike koja je Turskoj obe─çala skori ulazak u EU. Kao ┼íto je nekad uz obilnu pomo─ç venecijanske nov─Źane elite podupirala turska osvajanja Europe i razgradnju katoli─Źke Europe.

Sve o─Źi Europe uprte su u gospo─Ĺu Merkel. Ona na svojim le─Ĺima ne nosi samo teret sada┼ínjosti nego i pro┼ílosti. Zna ┼íto bi zna─Źila ┼żica oko Njema─Źke i kako bi Njema─Źka odmah bila prokazana kao nova nacisti─Źka sila. Ostaje joj pouzdanje u vlastite snage! Wir schaffen es! To ─çemo prevladati! ┬şOno ┼íto su na tisu─çe Nijemaca uspjeli nakon poraza II. svjetskoga rata (na ru┼íevinama izgraditi najmo─çniju zemlju Europe), Engleska Njema─Źkoj nije ni danas oprostila!

Sile mo─çi u njezinoj vlastitoj stranci preklopile su se silama izvan koje ┼żele zlo njihovoj zemlji. Bavarski ┼íef CSU┬ş-a ┼íalje svako malo ultimatum Merkel i ┬ş rado bi zasjeo na njezin stolac kao i ministar financija Schaubele koji mu daje podr┼íku. Znakovito je da je jedina osoba kojoj je Merkel vjerovala i koja ima karizmu preuzeti vodstvo Njema─Źke nakon njezinog odlaska, ministrica obrane Ursula von der Layen, takore─çi preko no─çi bila izba─Źena iz igre.

Izbio je skandal u svezi plagijata njezine diplome na jednom ameri─Źkom sveu─Źili┼ítu. Sve se to doga─Ĺalo u isto vrijeme; afera s Volkswagenom, plagijat ministrice obrane i nevi─Ĺena navala izbjeglica koje joj je slala Hrvatska i Srbija nakon propasti pregovora sa Srbijom (a ne nakon Orbanove ┼żice kako ┼żele insinuirati na┼íi mediji). Ovime postaje vidljivo da svjetske sile u ovom trenutku rade na ru┼íenju Europe preko Njema─Źke, sa svih strana.
 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,