Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » DRAMATIČNE SNIMKE S TERENA ZGRAŽAJU SVIJET: Evo koje je stvarno stanje ilegalnih imigranata u Njemačkoj! (VIDEO)

DRAMATIČNE SNIMKE S TERENA ZGRAŽAJU SVIJET: Evo koje je stvarno stanje ilegalnih imigranata u Njemačkoj! (VIDEO)

imigranti-njemackaSituacija na terenu u mnogim gradovima u Njemačkoj mnogo je više nego duboko uznemirujuća, odnosno dramatična, pišu njemački mediji koji su javnosti pružili video koji donosi prikaz kaosa u njemačkim prihvatilištima

Stotine, tisuće imigranata kao u logorima nemaju mjesta ni za što drugo osim za nasilje koje svakim danom sve više buja. Njemačka je očajna, a njemački su političari izvan sebe jer baš nitko nije bio spreman za kaos koji je prema Orbanovim riječima uzrokovao George Soros.

Za ovo stanje Europe koje izgleda posve nečovječno i apsolutno neusklađeno s naprednom zapadnjačkom politikom 21. stoljeća itekako postoje krivci koji su sve ovo osmislili i zanimljivo je, zapakirali Angeli Merkel koja nije mogla ni sanjati da će cijeli kontinent u istom trenutku nahrliti u njezinu zemlju! Zanimljivo je također da je Merkel napadnuta sa svih strana nakon što je odbila ući u rat s Rusijom.

Vrh njemačkih obavještajnih krugova (BND), Savezna policija i Službe za zaštitu ustavnog poretka Njemačke pustili su u javnost preko njemačkog lista Welt am Sonntag pismo u kojem izražavaju zgranutost politikom gospođe Merkel i upozoravaju građane od kolapsa pravnog sustava u državi uzrokovanog njezinom politikom dobrodošlice prema imigrantima.

U tom pismu otvoreno prokazuju spregu političke elite i masmedija u rušenju ustavnog poretka zemlje kroz nekontroliranu najezdu izbjeglica, u kojoj je narod je prepušten pravnoj stihiji i potpunoj izdaji.

Pogledajte video…

Sve bi to bilo u redu da sam BND nije duboko upleten u skandal špijuniranja ureda Merkel od strane SAD-a. Predbacuje joj se da je upravo BND omogućio taj špijunski skandal i da je, ne samo poslovno ( na nadogradnji satelita i drugih špijunsko ­ tehničkih čuda npr.) usko vezana uz rad CIA-e.

Kad se to sve uzme u obzir, zapomaganje njemačke policije za pomoć o kojem se na veliko piše postaje manje vjerodostojno. To sve više sliči sinkroniziranom ratu tajnih službi, policije i same političke elite u njenoj vlastitoj stranci CDU protiv još uvijek najmoćnije žene u Europi.

Sve uz obilatu pomoć Soroševih nevladinih udruga i engleske politike koja je Turskoj obećala skori ulazak u EU. Kao što je nekad uz obilnu pomoć venecijanske novčane elite podupirala turska osvajanja Europe i razgradnju katoličke Europe.

Sve oči Europe uprte su u gospođu Merkel. Ona na svojim leđima ne nosi samo teret sadašnjosti nego i prošlosti. Zna što bi značila žica oko Njemačke i kako bi Njemačka odmah bila prokazana kao nova nacistička sila. Ostaje joj pouzdanje u vlastite snage! Wir schaffen es! To ćemo prevladati! ­Ono što su na tisuće Nijemaca uspjeli nakon poraza II. svjetskoga rata (na ruševinama izgraditi najmoćniju zemlju Europe), Engleska Njemačkoj nije ni danas oprostila!

Sile moći u njezinoj vlastitoj stranci preklopile su se silama izvan koje žele zlo njihovoj zemlji. Bavarski šef CSU­-a šalje svako malo ultimatum Merkel i ­ rado bi zasjeo na njezin stolac kao i ministar financija Schaubele koji mu daje podršku. Znakovito je da je jedina osoba kojoj je Merkel vjerovala i koja ima karizmu preuzeti vodstvo Njemačke nakon njezinog odlaska, ministrica obrane Ursula von der Layen, takoreći preko noći bila izbačena iz igre.

Izbio je skandal u svezi plagijata njezine diplome na jednom američkom sveučilištu. Sve se to događalo u isto vrijeme; afera s Volkswagenom, plagijat ministrice obrane i neviđena navala izbjeglica koje joj je slala Hrvatska i Srbija nakon propasti pregovora sa Srbijom (a ne nakon Orbanove žice kako žele insinuirati naši mediji). Ovime postaje vidljivo da svjetske sile u ovom trenutku rade na rušenju Europe preko Njemačke, sa svih strana.
 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,