Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » OVO SKRIVAJU SVI MEDIJI SVIJETA: Evo koja LAŽ se skriva iza medijskih fotografija koje obilježavaju ‘izbjegličku krizu’(VIDEO)

OVO SKRIVAJU SVI MEDIJI SVIJETA: Evo koja LAŽ se skriva iza medijskih fotografija koje obilježavaju ‘izbjegličku krizu’(VIDEO)

imigranti-glumciKamere su uhvatile uigravanje ovakvih i sličnih scena

Video koji vam donosimo razbjesnio je sve one vrle humaniste koji padaju ničice na koljena pred propagandnim slikama i objavama režimskih medija koje su obilježile ovu migrantsku krizu.

Na humorističan način autori ovog videa donose pravo stanje uigranih migranata koji će za fotku vapaja baciti ženu i dijete na tračnice ne bi li svijet vidio njihovu navodnu bijedu.

Tako je bilo i s fotkama ‘uplakane’ djece koje su prohujale svim mas-medijima na planetu a da se ne zna koja se smijurija iza tih slika skriva.

Kamere su naime uhvatile uigravanje ovakvih i sličnih scena.

I dok uplakana djevojčica u plavom kaputiću koja je obilježila hrvatsku izbjegličku krizu i dalje plače, nasmijani migranti, kao da su pozavršavali najbolje glumačke akademije manipuliraju medijima i ljudskim osjećajima, a mediji im rado za koju slikicu suze u tome pomažu.

U videu ćete vidjeti migranta koji pred kamerama svoju suprugu s bebom u rukama baca na tračnice kako bi kreirao još jednu iluziju nasilja za ljude koji bezpogovorno vjeruju svemu što mediji planski objavljuju dok provode Agendu prisilnog raseljavanja cijelog kontinenta u svrhu sukoba civilizacija, a što migranti očito znaju, pa tako sudjeluju u ovoj predstavi.

Širite dalje da što više ljudi pravu zbilju namještene medijske propagande koja truje ljudima mozgove, i stvara pogrešno razmišljanje.
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,