Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » OVO SKRIVAJU SVI MEDIJI SVIJETA: Evo koja LA┼Ż se skriva iza medijskih fotografija koje obilje┼żavaju ÔÇśizbjegli─Źku krizu’(VIDEO)

OVO SKRIVAJU SVI MEDIJI SVIJETA: Evo koja LA┼Ż se skriva iza medijskih fotografija koje obilje┼żavaju ÔÇśizbjegli─Źku krizu’(VIDEO)

imigranti-glumciKamere su uhvatile uigravanje ovakvih i sli─Źnih scena

Video koji vam donosimo razbjesnio je sve one vrle humaniste koji padaju ni─Źice na koljena pred propagandnim slikama i objavama re┼żimskih medija koje su obilje┼żile ovu migrantsku krizu.

Na humoristi─Źan na─Źin autori ovog videa donose pravo stanje uigranih migranata koji ─çe za fotku vapaja baciti ┼żenu i dijete na tra─Źnice ne bi li svijet vidio njihovu navodnu bijedu.

Tako je bilo i s fotkama ÔÇśuplakaneÔÇÖ djece koje su prohujale svim mas-medijima na planetu a da se ne zna koja se smijurija iza tih slika skriva.

Kamere su naime uhvatile uigravanje ovakvih i sli─Źnih scena.

I dok uplakana djevoj─Źica u plavom kaputi─çu koja je obilje┼żila hrvatsku izbjegli─Źku krizu i dalje pla─Źe, nasmijani migranti, kao da su pozavr┼íavali najbolje gluma─Źke akademije manipuliraju medijima i ljudskim osje─çajima, a mediji im rado za koju slikicu suze u tome poma┼żu.

U videu ─çete vidjeti migranta koji pred kamerama svoju suprugu s bebom u rukama baca na tra─Źnice kako bi kreirao jo┼í jednu iluziju nasilja za ljude koji bezpogovorno vjeruju svemu ┼íto mediji planski objavljuju dok provode Agendu prisilnog raseljavanja cijelog kontinenta u svrhu sukoba civilizacija, a ┼íto migranti o─Źito znaju, pa tako sudjeluju u ovoj predstavi.

Širite dalje da što više ljudi pravu zbilju namještene medijske propagande koja truje ljudima mozgove, i stvara pogrešno razmišljanje.
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,