Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » PRIJEVARA VLADAJUĆIH? Od legalizacije trave jedno veliko – još NIŠTA!

PRIJEVARA VLADAJUĆIH? Od legalizacije trave jedno veliko – još NIŠTA!

legalizacija-kanabis-europeIako je medicinska marihuana legalna od 14.10. nešto manje od mjesec dana do (gle čuda) parlamentarnih izbora, činjenica je da je od ove famozne i histerične legalizacije došlo do velikog NIŠTA, kako to i inače biva

Naime, iako je ‘trava’ legalna od jučer, vi danas ne možete dobiti svoj preparat za liječenje! Zašto?

Zato što je bit ove legalizacije isključivo u predizbornom štosu dok sve drugo, pa i životi pacijenata nisu bitni.

Primjerice, jednog lijepog dana, kada liječnici budu mogli oboljelom od raka prepisati na recept neku farmaceutsku kapsulu (navodno trave), kronični pacijent na svoj će lijek čekati tjednima, pa možda i zakasniti, jer ovdje je ipak riječ o uskom popisu kroničnih bolesti koje poput raka mogu oduzeti život i u nekoliko tjedana, točno onoliko koliko je potrebno da ta famozna trava u kapsuli stigne u Hrvatsku.

Naravno, problem je u tome što je ova legalizacija pro forme te da i dalje neće biti omogućen uzgoj medicinske marihuane – do daljnjeg, što znači da će se pacijenti oslanjati na uvoz (tko zna čega) koji može trajati tjednima, mjesecima…

Isto tako, iako je trava legalna od jučer, presmiješno je da su jučer liječnici izjavljivali: ‘Mi ne možemo prepisati marihuanu na recept jer još nismo dobili nikakav pravilnik ni specifikacije, ne znamo kome, kako i kada smijemo prepisati marihuanu’.

Zašto to sve nije dostavljeno liječnicima prije provedbe legalizacije? Ova predizborna legalizacije najbolje nam opisuje provedbu svega u Hrvatskoj.

Nešto se donese pred parlamentarne izbore, mediji bruje s naslovima ‘Legalizirana marihuana’, oboljeli čekaju svoj trenutak za slamku spasa, a onda dobiju NIŠTA, kao što hrvatski narod godinama dobiva veliko ništa bez obzira na to o kojem se zakonu radilo.

Također, iz cijele drame o legalizaciji vidljivo je da je legalizaciju provodio tim “potpuno nestručnih ljudi” jer marihuana ima svoje sorte koje individualno djeluju na različite bolesti, kao i na različite tipove ljudi.

Uvozom neke čudnovate i univerzalne kapsule neće se legalizirati marihuana, nego neki proizvod farmaceutske industrije koji u principu može biti bilo što, pa i Soroševa GMO trava u koju gospodin ulaže već godinama, sa željom prevlasti nad tržištom “trave”.

Naime, ako niste znali, prije nekog vremena otkrilo se da sjeme marihuane u svijetu u svojim rukama drži GMO korporacijski div Monsanto, a iza njega i legija genocidnih depopulista na čelu s Georgom Sorošem. Jasno vam je da GMO trava nije trava s pozitivnim učinkom na čovjeka?

Monsanto već godinama radi na proizvodnji genetički promijenjene marihuane. Tako će Monsanto najviše profitirati od njezine legalizacije. Legalizaciju marihuane širom svijeta, milijunskim iznosima, financira George Soroš koji je, gle čuda, jedan od većih Monsanto investitora.

To je onaj čudni starčić što svojim novčićima izdašno potpomaže ljudska prava, npr. “pravo” na abortus, gender-aberacije, “prava” manjina nad većinom te razna druga prava vukova nad ovcama, ali najviše su to prava na odmak zdravog razuma.

On naravno, kao dioničar Monsanta ne može nama ljudima dati pravo na zdrav život, zdravu prehranu i nepomućen um kao i na zdravu travu – pisao je njemački Kopp online prije nekog vremena i tako nam plasirao dubinski razlog zašto je uopće i došlo do pokretanja legalizacije u Hrvatskoj tek sada, pod vodstvom Soroševih pijunčića s hrvatske pozornice. Kakav trik, za nepovjerovati!

U svakom slučaju, u cijelom ovom megaprojektu hrvatske Vlade nevjerojatno je mnogo propusta, premali broj bolesti, nedefiniran datum uspostavljanja hrvatske proizvodnje, nemogućnost uzgoja što pojeftinjuje sam lijek, ali i mogućnost odbijanja GMO trave, nemogućnost preventivnog korištenja lijeka, nesređenost birokracije, monopolistički farmaceutski pristup lijeku, kao i prevareni ljudski životi koju su možda zaista pomislili kako će moći legalno pokušati spasiti svoj život od jučerašnjeg datuma.

Ovako gledano, bolje je da nisu išli u legalizaciju nego da su legalizirali NIŠTA kao još jednu prijevaru hrvatskoga naroda, koji je eto, čini se, već navikao na ništa.
 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

36 činjenica koje dokazuju da su Sjedinjene Države zaista "izuzetna nacija"
Istina ili mit: Liječi li zaista 'čudotvorna' smjesa od oraha rak?

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
reklama