Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » KAOS! NIJEMCI NA NOGAMA I U STRAHU: Škole tjeraju djecu da čiste za migrantima, mijenjaju im posteljinu i služe im

KAOS! NIJEMCI NA NOGAMA I U STRAHU: Škole tjeraju djecu da čiste za migrantima, mijenjaju im posteljinu i služe im

imigranti-EU-njemackaNjemačka vlada se ponaša kao sluge imigrantima, i pri tome koristi djecu iz osnovnih škola. Tko je odlučio da djeca slažu odjeću imigrantima?

Drama s migrantima u Njemačkoj ne prestaje! Nijemci su na nogama zato što se njemačka Vlada prema Nijemcima ponaša kao da su sluge migrantima u doslovnom smislu, prenosi pamelageller.com

Nakon što je njemačka Vlada pokušala nasilno useliti migrante u prazne stanove njemačkih ljudi, bez dopuštenja vlasnika, nakon što su migranti odvedeni u neke osnovne škole koju su trebali dijeliti s maloljetnim učenicima, nakon što su profesori učenicima izdavali pravila za oblačenje kako bi se spriječila silovanja od strane migranata, Njemačka je u šoku jer su sada neke škole natjerale djecu da doslovce budu sluge migrantima i time da izlažu svoje živote silovanjima, nasilju i zarazama koje vladaju migrantskim centrima – azilima.

Jedna majka izvadila je naputke iz pisma koje je sin (14) njezine prijateljice primio u Osnovnoj školi u Lübecku i time napravila dramu u cijeloj Njemačkoj, jer se od djece traži: mijenjanje posteljine migrantima, pospremanje njihove odjeće i pripremanje hrane za migrante.

Riječ je o tjednim projektima u kojima kako pišu lokalni mediji sudjeluje nekoliko škola u sklopu programa ‘školsko radno iskustvo’. Ovaj incident izazvao je šok i nevjericu, gnjev i ljutnju brojnih roditelja koji su, normalno je, u strahu za svoju djecu koja se tim ‘radom’ izlažu raznim opasnostima!

migrant mess2

Nitko ne razumije zašto bi migrante trebala služiti mala djeca, pospremati im krevete i odjeću te zašto se njemačko društvo toliko ponižava pred migrantskom populacijom.

‘Ja nisam protiv migranata, rekla je jedna uplašena majka medijima, ali sam protiv toga da mi država stavlja dijete u poziciju sluge tim nedovoljno integriranim ljudima za koje još uvijek ne znamo tko su, kakvi su i koji su im ciljevi.

Ono što ja znam je da je u azilima kaotično stanje, zbog nasilja, pa mi nije jasno tko je procijenio da je upravo to okruženje dobro za djecu.’

Ono što je zabrinuta majka objavila na Facebooku:

slika-migranti-facebook
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

ELITA DRHTI! DONALD TRUMP OTVORENO: ‘Djeca nam boluju od autizma, PRESTANITE masovno cijepiti djecu, oni nisu konji!
I pobunjenici koji su ga ubili sada priznaju: Pod Gadafijem, Libija je bila mnogo bolja!

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , ,

 
reklama