Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kći predsjednice zloglasne eugeničke organizacije ‘Planned Parenthood’ koji prodaju organe fetusa, radi za Hilary Clinton

Kći predsjednice zloglasne eugeničke organizacije ‘Planned Parenthood’ koji prodaju organe fetusa, radi za Hilary Clinton

Planned-Parenthoods-Hillary-ClintonLily Adams je ravnateljica predizborne kampanje Hilary Clinton za saveznu državu Iowa. U saveznoj državi Iowa u siječnju naredne godine, tradicionalno započinju takozvani “caucus” – predizbori za kandidate Demokrata i Republikanaca

Na tim predizborima, koji se od siječnja pa sve do kolovoza naredne godine postupno odvijaju u svih pojedinačnih 50 saveznih država, birači ovih dvaju stranaka, biraju, tko će biti njihovi kandidati na izborima za američkog predsjednika u studenom 2016.

Lily Adamas je kći od Cecile Richards, predsjednice zloglasne eugeničke organizacije “Planned Parenthood”, odnosno, kako se ona punim imenom naziva: “Planned Parenthood Federation of America” (PPFA) (Savez planiranog roditeljstva Amerike). Tako se pokazuje da su veze između PPFA i Hilary Clinton još tješnje nego što je to već poznato. PPFA je 2008. podržavala izbornu kampanju Hilary Clinton.

Ona je nedavno na televiziji CBS branila PPFA od optužbi da ova organizacija trguje sa organima pobačenih beba. Video uratci sa šokirajućim izjavama čelnika PPFA, koje je potajno snimila organizacija za zaštitu ljudskog žvota „Center for Medical Progress“, su tako monitirani da se to pogrešno razumijelo i izjave u tim uradcima su istrgunte iz konteksta – rekla je Clinton i tako branila PPFA od napada iz Republikanke stranke.

Međutim da je sve to velika farsa, da se, kako je unaprijed progonozirao neovisni autor Michael Snyder, PPFA ništa neće desiti i da će PPFA i dalje dobivati ogromne novce od američke vlade, potvrdila je nedavna odluka Američkog kongresa, da američka vlada neće prekinuti financiranje PPFA. A kamoli da zakonski progoni kriminalne djelatnosti PPFA.

Jer ova organizacija uživa veliku podršku cijele američke i globalističke elite, koja radi na stvaranju novog svjetskog poretka. Drastično smanjenje svjetskog stanovništva je jedan od najvažnijih ciljeva te elite. Cecile Richards je dugogodišnja članica Demokratske stranke. Ona sjedi i u glavnom odboru Zaklade Ford, koja je jedan od glavnih sponzora PPFA, pored Zaklade Billa i Melinde Gates, Zaklade Warren Buffet, Zaklade Rockefeller i Zaklade Ted Turner (osnivač i bivši vlasnik CNN-a).

Ona je ranije također radila za Zakladu Ted Turner. Zaklada Ford je kao i Zaklada Rockefeller tridestih godina prošlog stoljeća sufinancirala eugeničke programe u nacističkoj Njemačkoj. Cecile Richards je i utemeljiteljica organizacije Texas Freedom Network (TFN), koja se bori za “ljudska prava” i protiv “kršćanskih fundamentalista”.

TFN se bori za laicizam, pobačaj, gay prava, itd. Njena majka Ann Richards bila je dugogodišnja utjecajna političarka Demokrata i guvernerica savezne države Texas, poznata po svojim feminističkim stavovima, te članica glavnog odbora Rockefellerove podorganizacije “The Aspen Institute” i velikog američkog lanca robnih kuća “J. C. Penney”.
 

 
(croative.net/uredio:nsp)

Ljubomir Jurković: Vatreni sam pristaša Novog svjetskog poretka i jedinstvene svjetske vlade
ISLAMSKI FILOZOF NAZAR: Desit će se lažni napad na Amerikance, i za to će biti optuženi Rusi, a onda će početi nuklearni rat!

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
reklama