Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » VIDEO: Migranti se žale da im nije osiguran seks, brzi internet i novac za cigarete

VIDEO: Migranti se žale da im nije osiguran seks, brzi internet i novac za cigarete

imigranti-sexSnimak napravljen ispred izbjegličkog kampa u Europi prikazuje migranta koji se žali zbog nedostatka seksa u kampovima, također se žaleći da je morao ležati u bolnici tri dana zbog “nateklih testisa”

“Spavao sam tri dana u bolnici”, rekao je imigrant. On je pokazao na svoje međunožje i rekao smijući se: “Problem je ovdje … testisi vrlo veliki … rekao liječnik da mi je potreban seks s bilo kim”.

S bilo kim? Poznato je da imigranti siluju i djecu, te postoje i dokumentirani dokazi.

Drugi čovjek se požalio da ne može dovesti djevojke (vjerojatno prostitutke) u izbjeglički kamp, prenosi infowars.com

Nije poznato gdje je snimka napravljena, ali je prijevod snimka na nizozemskom.

Poznato da se u Europi postotak silovanja povećao za nekoliko stotina posto, čak i do 1400 posto Skandinavskim zemljama, a razlog su imigranti i migrantska kriza, te veliki priljev muslimanskog stanovništva, većinom mladih muškaraca.
 

 
Prošli tjedan je bio aktualan snimak na kome se “izbjeglice” u kampu u Nizozemskoj žale da im je spor internet, da je hrana prosječna i da ne dobivaju dovoljno novca da kupe cigarete.

Ipak, nedostatak žena za seksualne odnose nije problem za neke migrante u kampovima u Njemačkoj, koji primoravaju žene i maloljetne djevojke na prostituciju.
 

 
Već je bilo riječi o tome kako njemački mediji i policija u nekim područjima zataškavaju silovanja koja su počinili migranti kako se ne bi uvrijedile nove muslimanske “izbjeglice” koje ulaze u državu. Smatra se da će ih biti bar još 900.000 do kraja godine.

Institut Gatestone je sastavio podužu listu silovanja koja su počinili migranti u i oko izbjegličkih kampova u Njemačkoj, pri čemu su žrtve u glavnom tinejdžeri i djeca (pa čak i drugi migranti i lokalno njemačko stanovništvo).

Također je bilo riječi o Europljanki koja govori arapski i koja je putovala vlakom iz Budimpešte s migrantima koji su prijetili da će je uzeti za taoca i silovati.
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Sve o ruskoj vojnoj kampanji u Siriji (Dodatak: Interaktivna karta zračnih udara)
ŠOK U SVJETSKOJ JAVNOSTI - ZAPAD ZANIJEMIO: Rusi ispalili 26 krstarećih raketa koje su putovale 1.500km preko NATO baza, probivši sve radarske sustave! (VIDEO)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,

 
reklama