Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! SVIJET SE MOBILIZIRA: 70 atomskih bombi pristiglo u Italiju!

DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! SVIJET SE MOBILIZIRA: 70 atomskih bombi pristiglo u Italiju!

avion-bombeLokalni mediji iz Italije izvještavaju o masovnom širenju nuklearnog oružja u Italiji u koju pristižu nove, američke nuklearne bombe

Sedamdeset komada nuklearnih bombi pristiže u zemlju. Kako javljaju talijanski mediji, to je učinjeno daleko od očiju javnosti. U nedjelju su novine “Pordenone Il Gazzettino” izvijestile kako se nuklearni kapaciteti Italije masivno proširuju diljem Italije za potrebe opremanja Sjedinjenih Američkih Država ovih tjedana. U pitanju je nova, agresivna, američka strategija naoružanja koja već duže vremena priprema NATO za ‘napad’.

Iako se službeno spominje samo ‘obnova’ ratnih kapaciteta talijanski mediji primjećuju da je zapravo riječ o opskrbi novim nuklearnim bojnim glavama. Naime, navodno se stari tip ‘B-61’ nuklearki zamjenjuje novim tipom ‘B61-12’, a kako javljaju talijanski mediji, isto se događa i u Njemačkoj.

Izvještaji i slike potječu iz vojne baze američkog ratnog zrakoplovstva u koju su dopremili 50 novih nuklearnih glava, a još 20 pristiže. Informacije koje pristižu iz Pentagona tvrde da je riječ o ‘obnovi’, iako je svima nejasno o čemu se zapravo radi.

Također, pripreme za ‘potencijalne prijetnje izvana’ u Italiji uključuju proširenje starih vojnih kapaciteta, ali i izgradnju novih vojnih kapaciteta, što Italiju posebno zbunjuje jer je očito da je na djelu jedna vrsta mobilizacije o čemu izvještavaju lokalne novine “Piovegovernoladro” citirajući izvore ‘iznutra’.

Kako dalje pišu, riječ je novoj nuklearnoj strategiji SAD-u, koja je usmjerena protiv Rusije. Razlozi uglavnom uključuju širenje mogućnosti nuklearnog rata u Europi. Već neko vrijeme, NATO pod pokroviteljstvom SAD-a priprema novu agresivniju nuklearnu strategiju za suzbijanje “ruske agresije”. I britanski “Guardian” od svojih izvora u NATO-u doznaje kako su predstavnici NATO-a svjesni da se promjene trebaju odnositi na veću uključenost jedinica za nuklearni rat na granicama Rusije, kao i da su potrebne nove smjernice protiv nuklearne eskalacije Rusije. Također, Guardian izvještava da je plan ‘novog’ ratovanja -nuklearni rat ograničenog dometa, što u prijevodu znači puno malih bombica umjesto jedne velike.

AVIANO

No, kako se Italija ubrzano mobilizira, postavlja se pitanje zašto sada? Rat u Siriji sada je u punom jeku i Amerikanci vode frontu verbalnih napada na Ruse jer su precizno gađali suučesnike ISIL-a, što Amerikancima nikako ne odgovara pa žele na potezu Ukrajina – Baltik – Jadran – Crno more napraviti vojni štit zaštite od Rusije, a upravo je hrvatska predsjednica svojim nedavnim odlukama potvrdila kako je ona ta koja mora učvrstiti suradnju tih zemalja, jer ove su zemlje nova tampon zona između Njemačke i Rusije.

Najnovija ideja hrvatske predsjednice – Jadran – Baltik – Crno more usklađena s pripremama za nove svjetske ratove u režiji SAD-a. ‘Jačanje suradnje na ovoj uspravnici, kako na političkom i sigurnosnom planu, tako i na gospodarskom te energetskom, od zajedničkog je interesa svim zemljama od Baltika do Jadrana. Hrvatska sa svojim položajem i mogućnostima u tom projektu može biti jedno od sidrišta”, poruka je koju možete naći na službenoj stranici hrvatske predsjednice.

Problem je zapravo što ovo nije ideja pristigla iz Bruxellesa, a još manje Zagreba, nego američkog State Departmenta i prošle godine ju je predložila američka administracija kao “način obrane Europe od ruskog predsjednika Vladimira Putina”, prenosi Jutarnji list.

Dok u međuvremenu stare članice Europske unije pokušavaju pronaći način kako obnoviti pokidane veze s Moskvom, što je posebno naglašeno u energetskom sektoru u kojem s ruskim Gazpromom u realizaciju mega-projekta “Sjeverni tok 2”, naša predsjednica ne posustaje i dalje želi uspostaviti “antiruski bedem” na istoku Europe.

No, sada je “njezina” inicijativa proširena i dobila je novo ime: “Jadran – Baltik – Crno more”. Inicijativa hrvatske predsjednice je predstavljena zemljama Baltika, središnje i jugoistočne Europe na marginama Opće skupštine Ujedinjenih naroda, gdje je gđa. Kolinda Grabar Kitarović održala pripremni sastanak na kojem je, kako tvrdi u svom priopćenju, “dobila je snažnu potporu svih uključenih država”. Znakovito je i da je pripremni sastanak, na kojem su, uz hrvatsku predsjednicu, sudjelovali predstavnici baltičkih zemalja, održan samo dan nakon susreta predsjednice Grabar Kitarović s američkim predsjednikom Barackom Obamom.

Tko ne bi volio imati tako krasnu Predsjednicu koja će nam donijeti blagostanje kroz tu njezinu novu inicijativu Jadran – Baltik ali, vremena su posve druga i sve govori da je ta priča iz njenih usta samo dobar PR za ciljeve malo jačih igrača na svjetskoj vjetrometini.

Uostalom ona dolazi iz NATO-a, i ako budemo nešto i profitirali to je tako zanemarivo u usporedbi s kolonijama nuklearnih gljiva koje će se vrlo vjerojatno ‘sidriti’ na Jadranu, odnosno duž cijele linije Jadran – Baltik.

U nekim baltičkim zemljama Amerikanci su već izveli nuklearne vojne vježbe, a postaje jasno s ovom novom ukrajinskom okupacijom Rusija doslovno okružuje snagama NATO-a i Amerike. Na skupštini UN-a, Kitarović je slavodobitno spominjala naš važan geostrateški položaj tako da je sve jasno; u novom NATO-američkom planu mi (Hrvatska) smo važni za stacioniranje ‘bombica’, a ne za neki plinovod Krk – Grenland. I dok ona u poslanici piše o prazniku demokracije koji se sastoji u puštanju izbornih papirića u wc školjku dotle Ameri i NATO prenose nuklearno oružje preko naših glava.

Nedavno je i Ukrajina promijenila zakon o stacioniranju strane vojne sile, a ukrajinskim novim zakonom koji dopušta stacioniranje strane vojne sile na svom tlu Rusija je doslovno vojno okružena snagama NATO-a i Amerike. Sad je jasnije zašto je Ukrajina trebala pasti – do sada je zakon zabranjivao stacioniranje strane vojske, a od sad je to dopušteno.

Zapravo, s obzirom na mobilizaciju svijeta, pa tako i Hrvatske, te uspostave velike vojne sile, pitanje je dana kada će koja bombica poletjeti, a tada više neće biti bitno s čije strane ona leti jer će Europa biti strateški uvučena u nuklearni rat, što je očito i cilj, zbog kojega se sada, u ovom trenutku, radi na ‘rušenju’ Njemačke, pa i Angele Merkel koja (zna se) ne želi zaratiti s Putinom, a s obzirom na to da cilj svjetskih globalista nije mir nego rat, ona mora otići.

A da je cilj svijeta zapravo rat (a mobiliziranje ratnih baza dokaz da je u tijeku) dokazuje i glasilo Rotschilda, jedan od najcjenjenijih ekonomskih časopisa u svijetu ‘The Economist’, koji je početkom godine izdao ilustraciju kojom se najavljuju događaji koji će obilježiti ovu godinu. Simbolično je da se na toj ilustraciji nalazi i nuklearna bombica koja će se raspršiti i obilježiti ovu godinu, a učeći na događajima koji prethode i uz koje se uvijek nekako veže gore navedena obitelj, činjenica je da što Rotschildi zamisle, to se i ostvariti. Tako da, tko preživi pričat će!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

AMERIČKA LIJEČNICA: Pomiješajte ova tri sastojka i izbjegnite rak! (RECEPT I UPUTE)
Sve o ruskoj vojnoj kampanji u Siriji (Dodatak: Interaktivna karta zračnih udara)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
reklama