Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » VIŠE NIJE TEORIJA ZAVJERE: Izbjeglička kriza rezultat je interesa krupnog kapitala

VIŠE NIJE TEORIJA ZAVJERE: Izbjeglička kriza rezultat je interesa krupnog kapitala

mislimani-imigranti-sirijaGadafi je bio ciljano žrtvovan radi destabilizacije Europske unije i jeftinije tržišne cijene sirove nafte, odnosno skupe prodaje jeftino prerađenog tog skupocjenog derivata

Izbjeglice koje žele na Zapad neka i idu tamo, jer Zapad im je i otvorio put svrgavanjem Gadafija koji je bio stup stabilizacije arapskih zemalja i dobar čuvar Mediterana – kaže Đuro Božanović, bivši zaposlenik jedne hrvatske tvrtke koja je u vrijeme svrgavanja Gadafija radila na području Libije.

Prema njegovim riječima, Libija je u to vrijeme bila stabilna i uređena zemlja u kojoj su ljudi bili zadovoljni i pridržavali se svih pravila države u kojoj su živjeli. U jednom se trenutku, međutim, pojavilo nekoliko tisuća nezadovoljnika, od čega pola plaćenika, koji su “diktatora odlučili smijeniti”.

Gadafi je bio ciljano žrtvovan radi destabilizacije Europske unije i jeftinije tržišne cijene sirove nafte, odnosno skupe prodaje jeftino prerađenog tog skupocjenog derivata.

On postavlja pitanje tko će preuzeti odgovornost na sebe i priznati da je Gadafijevo brutalno smaknuće promašaj zapadnih političara pod utjecajem nekoliko kapitalista koji upravljaju svijetom i zataškavaju svu prljavštinu samo kako bi ostvarili svoj materijalni interes.

Dodaje kako nije iznenađen izbjegličkom krizom koja je unaprijed isplanirana i poziva Vladu da zatvori granice i ne dozvoli da za deset godina budemo preplavljeni i utopljeni u utopiju koja nam se sprema.

Kao što Gadafi nije dozvolio da bahati kapital zavlada njegovom zemljom, tako ni Hrvatska ne treba dozvoliti da postane žrtva potpune promjene kulture, vjere i obrazovanja – zaključio je Božanović.
 
(vecernji.hr/uredio:nsp)

Moćna banka predviđa: GLOBALIZACIJA PROPADA, a ovako će izgledati svijet budućnosti
Vodič bez greške: Tajna uspješnog uzgoja začinskog bilja u kući

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,

 
reklama