Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Izbjeglice ili teroristi: Policija u Grčkoj pronašla dva kontejnera oružja za migrante!

Izbjeglice ili teroristi: Policija u Grčkoj pronašla dva kontejnera oružja za migrante!

oružje-1Kontejner je bio poslan u imigrantski logor kao dio humantirane pomoći, ali ga je policija prije ulaska pregledala i otkrila oružje, piše grčki portal Cretapost

Brod je bio natovaren sa 14 velikih kontejnera, a među njima su bila dva s oružjem i municijom. Policija je navela kako su pronašli 5.000 dugih cijevi i preko 500 000 metaka te nešto cigareta.

Nadležne službe još istražuju i pokušavaju ući u trag ostalim akterima ovog šverca oružja po svemu sudeći namijenjenog za migrante, iako su policija i mediji ovaj podatak objavili prije deset dana.

Uhićeno je nekoliko osoba Sirijskog i Egipatskog porijekla koji se dovode u vezu s pokušajem dopreme oružja u izbjegličke logore u Grčkoj.

Pronađeno oružje je američke i engleske proizvodnje dok je manji broj pušaka ruske proizvodnje.

Grčke vlasti se pitaju zašto je izbjeglicama potrebno oružje i protiv koga će se boriti ako su pobjegli od rata ne želeći sudjelovati u sukobima ni na jednoj od zaraćenih strana?!

Ministar mora Christos Zois vezi incidenta čestitao je Obalnoj straži:

“Koordinirano napori, neposrednost u poslu i visoka profesionalnosti dovela su do zapljene velike količine oružja i streljiva. Istraga oko dopreme oružja i streljiva se nastavljaju i nadamo se da ćemo uskoro imati više informacija o ovom slučaju.”

opla1

opla2

haddad3

haddad4

opla3

haddad7

haddad6

opla5

 
VIDEO:

 
(maxportal.hr/uredio:nsp)

U SLUŽBI KORPORACIJA: Evo što hrvatski pedijatar misli o vama koji ne želite cijepiti svoje dijete ili ga odvesti na kemoterapiju
BANAC: Tipično balkansko nabacivanja činjenica uvijek ovisi o teoriji zavjere

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,

reklama