Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » RUSKI ZNANSTVENIK OTKRIVA TKO JE POZVAO IMIGRANTE U EU: Istraživanjem interneta otkrio da SAD i Britanija usmjeravaju migrante u Njemačku, time stvarajući krizu!

RUSKI ZNANSTVENIK OTKRIVA TKO JE POZVAO IMIGRANTE U EU: Istraživanjem interneta otkrio da SAD i Britanija usmjeravaju migrante u Njemačku, time stvarajući krizu!

ruta-azilantiRuski znanstvenik Vladimir Shalak, koji se već 20 godina bavi analizom sadržaja tekstova, došao je do zaključka da kretanje migranata iz Afrike i sa Bliskog istoka ka Njemačkoj nije slučajno i da ih tamo namjerno upućuju SAD i Velika Britanija putem objava na društvenoj mreži “Twitter”

Sve društvene mreže se nalaze u određenoj vezi i obično se objava s jedne mreže odmah duplira na drugim.

“Twitter” je zgodan za analizu jer dozvoljava da se izdvoje parametri poput onih odakle i putem kojeg uređaja je postavljena objava”, rekao je za “Sputnik” Shalak, koji je doktor filozofskih znanosti i viši znanstveni suradnik Instituta filozofije RAN.

Zaključak da kretanje migranta ka Njemačkoj nije slučajno proizašlo, već iz obrade javno dostupnih podataka pomoću kompjuterskog programa.

Objašnjavajući postupke, Shalak je naveo da se najprije “aritmetički prebrojavaju određeni predmeti, a analiza sadržaja na osnovnoj razini pokazuje koliko se često spominju neke riječi ili fraze”.

Zatim se na temelju tih zaključaka, koji su neprimjetni oku običnog čovjeka, a rezultat su obrade vrlo velike količine podataka, dolazi do određenih zakonitosti.

Shalak je naveo da su u početku članovi znanstvenog tima našli poruke na internetu gdje se spominju samo izbjeglice, a potom se ispostavilo da se u toj masi podataka u čak 70 posto spominje upravo Njemačka i da tamo figurira fraza “izbjeglice su dobrodošle”.

Nakon toga su proveli analizu kako bi utvrdili gdje su registrirani “Twitter” profili odakle potječu te objave. I dobili su vrlo interesantan rezultat.


Većina tih objava porijeklom je iz SAD i Velike Britanije. Čudno je to što ne pozivaju izbjeglice k sebi, već ka susjedima. Očigledan je zaključak da su ovu kampanju i organizirale upravo ove države – istaknuo je Shalak.

 

Prema njegovim riječima, lokomotiva EU je Njemačka, a EU je prevelika da bi se tek tako srušila.

Ipak, dovoljno je podrivati ​​najjaču ekonomiju i normalan život u Njemačkoj i EU će se raspasti na dijelove. A, vidimo da su se tamo aktivirali neonacisti i lokalne desničarske stranke koje po kampovima za izbjeglice prave probleme – naveo je Shalak.

On smatra da će sve to dovesti do toga da EU počne pucati po šavovima, odnosno da se počne raspadati, što će za posljedicu imati “bježanja kapitala iz Europe u SAD”.

To je Americi vrlo zgodno jer oni na svakom ratu zarade. Sa druge strane, to će opet dovesti do podrivanja ekonomije Rusije ako Europa prestane od nas kupovati sirovine. Ciljevi mogu biti odvojeni od posljedica, ali su potpuno realni – ocijenio je Shalak.

On je rekao da “Twitter” najoperativnije reagira na sve što se dešava, informacije se ažuriraju doslovno iz minute u minutu i, kako ističe, u tom smislu je vrlo dobar za analizu, jer tu nema nikakve cenzure.

Shalak je naveo da se s ciljem privlačenja pozornosti velikog broja ljudi aktiviraju programi kojima upravljaju takozvani botovi.

Njihov zadatak je da se privuče pažnja top vijestima. Društvene mreže su dobar mehanizam za manipulaciju društvenom sviješću – zaključio je Shalak.
 
(lat.rtrs.tv,sputniknews.rs/uredio:nsp)

HRVATSKI CRNI SCENARIJ: Evo što je Angela Merkel tražila da Hrvatska napravi u svezi imigranata!
IMIGRANTIMA OBEĆALI: Lagodan život i besplatne plave šveđanke kao nagradu za dolazak

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,

reklama