Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » HRVATSKI CRNI SCENARIJ: Evo što je Angela Merkel tražila da Hrvatska napravi u svezi imigranata!

HRVATSKI CRNI SCENARIJ: Evo što je Angela Merkel tražila da Hrvatska napravi u svezi imigranata!

merkel-milanovićHrvatska vlada je uvijek slušala svoje EU gazde EU, a Njemačku pogotovo! Tako će i ovaj put, makar će za javnost biti totalno druga poruka

Čudno je kako je Hrvatska zemlja jedina zemlja na Balkanu u kojoj se dešavaju čudne stvari već desecima godina. Od rata, pljačke, privatizacije, i sada migracijska kriza. Zadnjih par godina smo svjedoci poteza Vlade koji nisu u skladu sa mišljenjem naroda, već mišljenjem EU gospodara.

EU šefovi su već sada počeli spočitavati Hrvatskoj stav prema emigrantskoj krizi i davati nove upute i naredbe, koje će se uskoro vrlo vjerojatno Vlada i provesti u tajnosti. Propušten je prvi val izbjeglica u 1. tjednu, no je tek samo početak.

Njemačka kancelarka Angela Merkel zatražila je u telefonskom razgovoru od premijera Zorana Milanovića da Hrvatska pokuša neko vrijeme zadržati izbjeglice na svom teritoriju, potvrdio nam je dobro informiran izvor.

Milanović je više-manje odbio zahtjev najutjecajnije europske političarke. Pritom treba naglasiti kako se radilo o razgovoru bez bilo kakvih tenzija, a sugovornici su se složili da je glavni problem u tome da Grčka dopušta dolazak imigranata, koji potom kreću dalje.

Hrvatski premijer je Angeli Merkel rekao da ovdašnje vlasti ne mogu (ili neće) fizički sprječavati izbjeglice koji pokušavaju produžiti putovanje niti osnivati prihvatne centre u kojima bi ljudi ostajali bez svoje volje. Uglavnom, jedino oko čega su se dogovorili Milanović i Angela Merkel je da će opet razgovarati iduće srijede u Bruxellesu.

U Vladi su prilično skeptični kad je riječ o imenovanju Andrije Hebranga Kolindinim savjetnikom za imigrantsku tematiku. “Logika nalaže da se time bavi Josip Buljević, koji je na Pantovčaku savjetnik za nacionalnu sigurnost”, smatraju u Vladi.

Scenarij koji slijedi nakon zadržavanja izbjeglica: porast kriminala, pobjeda desničara na izborima, porast nacionalizma, još dublja moralna, društvena i politička kriza i još veća podjeljenost u društvu.
 
(jutarnji.hr/uredio:nsp)

Duga povijest grčke financijske krize
RUSKI ZNANSTVENIK OTKRIVA TKO JE POZVAO IMIGRANTE U EU: Istraživanjem interneta otkrio da SAD i Britanija usmjeravaju migrante u Njemačku, time stvarajući krizu!

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,

reklama