Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Njemački gradonačelnik okrivio SAD i Izrael za sirijsku izbjegličku krizu, odmah dobio optužbe za antisemitizam

Njemački gradonačelnik okrivio SAD i Izrael za sirijsku izbjegličku krizu, odmah dobio optužbe za antisemitizam

Albrecht_Schroter_izraelDobri stari oprobani recept, tko se usprotivi, odmah bude proglašen ksenefobom, antisemitom ili teroristom

Socijeldemokratski gradonačelnik grada Jena, Albrecht Schröter, u petak je optužio Izrael da je djelomično kriv za izbjegličku krizu u Siriji

On je pozvao njemačkog ministra vanjskih poslova da pokaže “manje sustezanja” prema Izraelu što je odmah izazvalo optužbe o antisemitizmu.

“Socijaldemokratska stranka mora odbaciti Schröterovu apsurdnu izjavu!”, reagirao je zamjenik predsjednika Zelenih Volker Beck.

“Povezivanje Izraela s izbjeglicama i civilnim ratom u Siriji i Iraku je apsurdno. To samo daje značaj ljudima koji misle da je Izrael kriv za sva zla ovog svijeta”

…rekao je “zeleni” Beck koji rukovodi njemačko-izraelskom parlamentarnom grupom u Bundestagu, piše Jerusalem Post.

Schröter se našao u vatri nakon intervjua za Thüringische Landeszeitung u kojem je rekao da je “neprijateljska američka politika prema islamu urodila plodom”.

On je pozvao svoju stranku i ministra vanjskih poslova Steinmeiera “da izmjeni ulogu Njemačke u bliskoistočnom sukobu”. “Njemačka se mora otrgnuti od svoje suzdržanosti prema Izraelu kao okupacijskoj državi”, rekao je.

Schröter je europskoj javnosti poznat po pozivu na bojkot izraelskih proizvoda u 2012. godini.
 
(index.hr/uredio:nsp)

Britansko-Američka propaganda o Siriji i nemilosrdnoj Europi se virusno širi internetom pomoću ovog videa!
ADMIRAL DOMAZET: Ljudi oko Rothschilda pokreću val izbjeglica, CILJ JE NOVI SVJETSKI POREDAK I MRTVA EUROPA!

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,

reklama