Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » “Blagoslovljen Bog” – U Americi u prodaji prva “kršćanska” puška, ona koju niti jedan musliman neće koristiti!

“Blagoslovljen Bog” – U Americi u prodaji prva “kršćanska” puška, ona koju niti jedan musliman neće koristiti!

krscanska-puskaAmerička tvrtka Spike’s Tactical je proizvela i u prodaju pustila kontroverznu jurišnu pušku s biblijskim citatima

Jer, kako tvrde upravi tvrtke, “tako je nijedan musliman neće htjeti koristiti”. Ne ovo nije šala ili vic, oni to ozbiljno misle.(VIDEO)

Američki proizvođač oružja, tvrtka Spike’s Tactical, počela je prodaju Crusadera (‘križ’ na španjolskom), prve puške “koju nikada neće koristiti muslimanski terorist”, prenosi Fox.

Na jurišnoj pušci je ugraviran Psalam iz Biblije, koji kaže: “Blagoslovljen Bog koji uvježbava moje ruke za rat, a moje prste za bitku.”

Prema predstavniku tvrtke, Ben Thomasu, ova poruka jamči da puška neće završiti u rukama džihadista, “jer islamski teroristi nikada neće koristiti oružje na kojem su ulomci iz Biblije”

Međutim, Vijeće za američko-islamske odnose, kaže da “na žalost, nova puška neće učiniti ništa da se zaustavi stvarna prijetnja Sjedinjenim Državama, nego će se još više produbiti oružano nasilje u američkom društvu”, te zaključuje da ” je strategija ‘marketinga’ sramotna i da promiče mržnju i podjele”.

“Da sam ja musliman, ja bih se uvrijedio, ali i obrnuto, jer da su stavili natpise iz Kurana, osjećao bi se isto”, rekao je pastor John Fischer iz Ujedinjene metodističke crkve, koji je zaključio da je teško “vidjeti biblijski stih ugraviran u pušku kada nam je Isus rekao da volimo čak i svoje neprijatelje”. Što drugo reći nego citirati amerikance…”In God we trust..”
 

 
(altermainstreaminfo.com.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , ,